ak je to na predmet biofyzika a fyzikalne vlastnosti potravin, tak ja by som ich niekde mala mat, ale potrebovat ich nebudes...mozno nejakych 15 stran, co nestihnete dobrat
ja som sice fyziku na strednej mala, ale toto je nieco uplne ine a tiez som nic nevedela... a i tak si myslim, ze to nebudes potrebovat, lebo vela veci je tam starych, popripade, ked mi napises mail, mozem ti poslat to, nieco, co som mala ja na ten predmet veci a ak by si ich naozaj surne potrebovala a ja ich nasla, tak sa dohodnut mozeme (i ked mi v nich chyba tusim jedna strana)
@iws stanovic je v pohode, ten na to tak nejak dlabe...ja som ho mala na seminari... timoracka je vrajze horsia, s nou som nic nemala, ale aspon to nie je lazor, to by ste si uzili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@princessnini áno, je to na ten predmet, noo, ja by som ich velmirada zohnala, lebo ja som fyziku na strednej nemala a som z nej puk
Alebo skús niečo pozrieť na nete...možno niečo bude.
A keď nie, nič si z toho nerob...my máme teraz fyziku 2 a žiadne skriptá...
Pohodička, nestresuj, všetko urobíš
no, dúfam, že budeš mať pravdu
ja tiež zháňam nejaké skriptá a nikde nič
ja som sice fyziku na strednej mala, ale toto je nieco uplne ine a tiez som nic nevedela... a i tak si myslim, ze to nebudes potrebovat, lebo vela veci je tam starych, popripade, ked mi napises mail, mozem ti poslat to, nieco, co som mala ja na ten predmet veci a ak by si ich naozaj surne potrebovala a ja ich nasla, tak sa dohodnut mozeme (i ked mi v nich chyba tusim jedna strana)
@princessnini Plusková, či aká, také niečo ..jééj ano? no dobre, ďakujem zatial
a anorganiku vas ma lazor, ze?
Lebo mňa učí Fusková...taká šedivá a obézna..však ?
@princessnini Fusková to je...no, počula som, že ten druhý je horší..
Stanovič bol na prvej prednáške z anorganiky, na cviku sme mali Polvanovú, ale bude nás mať Stanovič..a na seminári sme mali Timorackú..
No na cvikách je v pohode, na písomkách sa dá a j odpisovať.
Ale na skúške neodpíšeš ani slovko.
tak je dobre teda... ona robí prednášky, či niekto iný? zajtra máme prvú prednášku
My sme mali:
Fyzika 1-prednášky s Brozmanom
Fyzika 2 -prednášky s Vozárovou
Vy budete mať asi niekoho iného
@princessnini no, je zatial Stanovič v pohodičke, len nám hovoril, že sme najblbšia skupina