Ludia prosím vás poraďte mi ak máte nejaké skúsenosti zo strednou školou v Poprade SSOŠ-Tatranská Akadémia či sa to oplatí alebo ako som zo Žiaru a ak by sa to oplatilo som ochotná bývať na intráku či sa presťahovať takže sa chcem aj spýtať či má škola vl
chodí tam veľa ľudí kt. poznám, alebo teda chodilo. Všetci tam chcú ísť, pretože tam dostaneš notebook, je tam luxusné zariadenie a blablabla. Dostanú sa tam aj štvorkári a tam potom dostávajú jednotky lebo si za to platia 800€ ročne. Kamarát štvorkár tam chodil mal jednotky, dvojky ale chodil po za školu pretože tak či tak dostával jednotky, a potom ho mama preložila na inu školu Ale kvalita je podľa mňa dosť dobrá. Ak chceš aby tvoji rodičia platili 700-800€ ročne tak tam choď a čo sa týka toho intráku, tak neviem či tá škola intrák má, ale viem že v PP je jeden školský internát pri autobusovej stanici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty