Ahojte mám taký dost blbý problém. Ide o to že si vkuse meriam srdcový pulz kedže v minulosti som zažil dost rýchly srdcovy pulz kedy mi bolo na odpadnutie tak mam aj teraz z toho srdca strasne velku fobiu. Tlak si nemeriam , iba pulz a ked je vyssi napriklad okolo 90 tak uz som z toho nepokojny a neviem sa prestat sledovat. Ak mam pulz okolo 60 tak si ho zmeriam povecsine iba zopar krat denne, ale ak mam ten pulz okolo 90 a viac tak si ho musim vkuse meriat. Neviem sa zbavit tohto zlozvyku aby som si ho vkuse nemeral. Psychoterapie ani lieky na psychiku nezabrali . Je tu dakto ako ja kto si tiez stale ten pulz musi merat ?
nepodcenoval by som to urcite, tento rok dokonca na US Open zaviedli ze kazdy hrac ma raz za zapas moznost poziadat o prerusenie s tym ze si potrebuje premerat tieto hodnoty, ale zas je pravda ze tam si merali aj tlak aj pulz
@etelnair to naozaj ? Vedel by si mi dat nejaky link na ten clanok ? To akoze tenista si poprisi time out aby si mohol zmerat pulz? trosku mi to prijde take cudne
@cos45 hodinky nepotrebujem na pulz, meriam si to sam , ja sa len potrebujen tohto zlozvyku zbavit ale neviem ako lebo strasne ma to nici toto sebasledovanie pulzu uplna katastrofa, keby radsej ziaden pulz nebol to je dost stresujuce trn pulz vzdy ked ho mam rychlejsi uz myslim pritom na infarkt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
*týpek preruší a sadne si na kraj postele*
"Čo sa deje? Prečo si prestal?"
"Musím si zmerať pulz"
Pripadne take, ktore aj poslu SMS, za urcitych podmienok?
A teraz vyvstava otazka: ako velmi doverujes technike?