snazim zdravo sa stravovat a dneska osm si dala asi 50g udenej parenice (plnotucnej) ...ja neviem oc mam robit asi osm salena, ale myslite, ze z toho vela priberiem?....susina je najmenej 45% a tuk v susine 45%...podla mojich vypoctov som do seba dala
Neviem koľko máš rokov, ale keď som si pozrela profil a fotoalbum tak netipujem viac ako 14.A v takom veku sa nad takými sprostosťami nepozastavuj. To čo robíš je podľa mňa choré. Veď si vlastne dieťa.
Možno to robíš preto lebo ti tvoja rodina, príbuzní málo neprejavuju lásku, a ty chceš zaujať a ukázať že niečo dokážeš, že budeš chudá a že každý ťa bude obdivovať. Ale to sú príznaky anorexie! To treba liečiť !A na tých fotkách nie si vôbec ale vôbec tučná. A keby si pribrala ešte aj 10 kíl tak by si vôbec nevyzerala tučná.
Jezis dievca ty sa pocuvas?? Jakoze rozumiem ze so sebou nie si spokojna.. ver mi ze to nie je nikto.. Ale si stastna ked kontrolujes kazde jedlo kolko ma tukov???? Lebo jakoze to podla mna nie je zdrave ani.. Ved telo bez tukov nedokaze existovat a potrebuje ich aby mohlo spravne fungovat. Ja chapem ze mozno chces schudnut ale da sa to robit aj ovela jednoducsie a nemusis sa pri tom tak trapit..
Ved zacni cvicit a jest viac ovocia a zeleniny a popri tom nejest dajme tomu od piatej a casto sa nenapchavat velmi mastnymi jedlami.. to je vsetko.. Pohyb vsetko vyriesi ..
Ja nerozumiem ako sa mozes takto tyrat a pocitat kazdu kaloriu co zjes.. kliiiidek .. ved jes preto aby si zila a nezijes preto aby si kontrolovala co zjes ..
Uf... A má to aj nejaký hlbší význem prečo si takto kontroluješ svoj denný príjem živín?? Veď za normálnych okolností nie je potrebné až takto prehnane kontrolovať všetko čo zješ. Myslím že by si bola oveľa šťastnejšia keby si vôbec nekontrolovala čo koľko obsahuje vytamínov, bilkovín, tukov... atď. Veď ja by som sa s toho scvokol kby to všetkop mám počítať. Len aby si potom s toho nemala vážnejšie problemi s strávením - ktoré idú len vEľmi ťažko liečiť.
4/ ved ja som cvicila (behala), ale odkedy mam problemy s nohou nemozem poriadne ani chodit, to ma dost stve klebop uz to trva dlhoo ...a zeleninu a ovocie jem dost, kazdy den aspon 1 jablko alebo pomaranc...a zo zeleniny kazdy den paradajky, uhorky alebo salat atd...a mastne jedla nejem...nic vyprazane alebo v com je vela oleja, len ked je ryza alebo cestoviny, tak tam davaju 1 LP oleja, ale aj z toho nezjem vela....ale diky za nazor
3/...Nie, nemyslim, ze to robim koli tomu, aby ma obdivovali, kedze mi uz mama hovorila ze to prehanam, ale vzdy ked si dam nieco sladke, alebo nieco plnotucne alebo polotucne, tak mam vycitky ze v lete na kupalisku budu tie chude baby a ja tam budem chodit ako taka gulicka ....a mam 160cm a 45kg....
7. dievca byt tvoja mamina tak utekam ku psychologicke, vies mozno sa ti to tebe zda normalne, a pri vyske 160cm a 45 kg. je tvoje bmi 17,6 a to je podváha !!
ale ja nevyzeram ako keby osm mala podvahu, ved tuky su lahke...mam lahke kosti asi ..ale urcite si myslim ze nevyzeram ako podvyzivena... aj ked pokec s psychlogom by mohol byt faajn ...
to si ty myslíš ze nevyzeráš ako kostra, a možno tak ani nevyzeráš, a ako vidím hned si si našla zámienku že máš lahké kosti, a pokec s psychológom je fajn, akurát dnes som tam bola celý den som behala po doktoroch, nebola som v skole, ku psychologicke chodím pravidelne ale z iných dôvodov
Ja chápem, že nikto z nás nie je dokonalý a máme chyby a nedostatky, ktoré chceme napraviť, upraviť, zmeniť, ale toto je...choré.
Ty si myslíš, že to je normálne a nič na tom nie je,ale daj na názory iných- toto prekračuje hranice normálu.
Btw- neviem, kvôli čomu to robíš,ale ak sú v tom chalani a snaha zapáčiť sa im, tak to robíš ( resp. týraš sa) zbytočne, keďže telo je úplne zbytočné, pokiaľ tvoj charakter je o ničom. Ak má dotyčný chalan aspoň trochu rozumu, tak v prvom rade je tvoja povaha, to či sa s tebou cíti fajn, či sa má s tebou rozprávať a až potom je tvoje telo a tvoja váha.
A možno to robíš len preto, lebo sa nudíš a nevieš, čo od dobroty,ale to mi už neprislúcha súdiť...
ja to vsetko nerobim pre chalanov, ani z nudy, ani nechcem zaujat lebo priatelov mam dost a v rodine som celkom oblubena si myslim...ale ja sa chcem proste zdravo stravovat, lenze kazdy den zjem nieco nezdrave alebo nieco co by sa dalo upravit zdravsie a stale ma to stve...uz nechcem chudnut, len sa chcem zdravo stravovat a zdravo zit, ale ked myslite aj vy ze to prehanam...tak nebudem uz taka sebakriticka lebo mi to hovoria uz viaceri, ze to prehanam...lenze naco jest hamburgery, hranolky, chipsy, tycinky a sladkosti?...ja nechcem mat vysoky cholesterol a mat zdravotne problemy...je sice pravda, ze byt podvyzivena tiez nie je vobec dobre, tak ako nie je dobre mat nadvahu...takze ak si dam najblizsie nieco plnotucne alebo tresku v majoneze tak si to nebudem vycitat... ...alebo sa budem aspon snazit...
mamradadeti ked pises ze sa chces len zdravo stravovat tak pak na co si ratas tie kJ....na co sledujes co zjes a potom mas vycitky, podla mna je to horsie ako keby si si raz za den dala nieco na co mas fakt chut a mozno to neni uplne zdrave bo zdrave neni dneska nic ani paradajka....ktora je osetrena chemicky...
ja byt tebou dala by som si na co mam chut, lebo to si telo pyta a to mu chyba..ak mas chut na cokoladu tak si daj, no a co, ani tlsta z nej nebudes ked vies, ze vseto s mierou...staci par policok a ne par tabuliek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Možno to robíš preto lebo ti tvoja rodina, príbuzní málo neprejavuju lásku, a ty chceš zaujať a ukázať že niečo dokážeš, že budeš chudá a že každý ťa bude obdivovať. Ale to sú príznaky anorexie! To treba liečiť !A na tých fotkách nie si vôbec ale vôbec tučná. A keby si pribrala ešte aj 10 kíl tak by si vôbec nevyzerala tučná.
Ved zacni cvicit a jest viac ovocia a zeleniny a popri tom nejest dajme tomu od piatej a casto sa nenapchavat velmi mastnymi jedlami.. to je vsetko.. Pohyb vsetko vyriesi ..
Ja nerozumiem ako sa mozes takto tyrat a pocitat kazdu kaloriu co zjes.. kliiiidek .. ved jes preto aby si zila a nezijes preto aby si kontrolovala co zjes ..
3/...Nie, nemyslim, ze to robim koli tomu, aby ma obdivovali, kedze mi uz mama hovorila ze to prehanam, ale vzdy ked si dam nieco sladke, alebo nieco plnotucne alebo polotucne, tak mam vycitky ze v lete na kupalisku budu tie chude baby a ja tam budem chodit ako taka gulicka ....a mam 160cm a 45kg....
Si viem predstavit aka vychrtlina z teba musi byt... bleee nechutne
Ty si myslíš, že to je normálne a nič na tom nie je,ale daj na názory iných- toto prekračuje hranice normálu.
Btw- neviem, kvôli čomu to robíš,ale ak sú v tom chalani a snaha zapáčiť sa im, tak to robíš ( resp. týraš sa) zbytočne, keďže telo je úplne zbytočné, pokiaľ tvoj charakter je o ničom. Ak má dotyčný chalan aspoň trochu rozumu, tak v prvom rade je tvoja povaha, to či sa s tebou cíti fajn, či sa má s tebou rozprávať a až potom je tvoje telo a tvoja váha.
A možno to robíš len preto, lebo sa nudíš a nevieš, čo od dobroty,ale to mi už neprislúcha súdiť...
Dakujem za vsetky nazory..
ja byt tebou dala by som si na co mam chut, lebo to si telo pyta a to mu chyba..ak mas chut na cokoladu tak si daj, no a co, ani tlsta z nej nebudes ked vies, ze vseto s mierou...staci par policok a ne par tabuliek