Ďalšia filmová klasika, tentokrát vojnový film. Asi jeden z mála nezaujatých filmov. Nemecko-švédska produkcia. Zaujímavý pohľad na osud nemeckých vojakov v Stalingrade. Nemýliť si s ruskou starou verziou, ktorá mala dva diely a bola o dosť inakšia... Kto
@mm47 fuck off ty maly zakrslik, co vies o dejinach akurat tak velke kulove. Podla teba v Stalingrade asi bojovali len Nemci a Rusi, co? Bez radsej dalej cvicit a nafot sa. To je asi jedine, co dokazes.
akurát v pondelok sme to dopozerali na dejepise sranda ako človek začne súcitiť s Nemcami, keď ich osud sleduje od začiatku filmu a zvykne si na nich, spolužiačka tam vykrikovala "fuj, svine ruské, ho tam chcú zapučiť tankom, to sú kurvy! bež odtiaľ, bež!" ale inak možno mi ten film trochu otvoril oči, že asi nie všetci nemeckí vojaci boli nacistickí dementi s vygumovaným mozgom
@sturmer A čo je zlé na SS Totenkopfverbände, Einsatzgruppen? Vo všeobecnosti to boli milí ľudia, akurát tí zlý mocipáni im prikázali robiť zlé veci...
Pomaly tu ako profilofky bude samí Hitler, Hess (v niektorých prípadoch hádam aj Höss), Himmler, Stalin, Berija a ďalšie "významné" osobnosti.
@worrye nuž, asi žiť bez sexu, furt niekoho zabíjať aj keď to vlastne nechceš alebo naopak potreba ukázať, kto je tu pán, sa časom ukáže na chlapovi si myslím.. podľa mňa nezblázniť sa z vojny a ostať morálnym človekom je asi dosť náročné
Podľa mňa je @sturmer len členom nejakého klubu histórie , alebo sa mýlim? Navyše nikde tu chalan neprejavil sympatie voči fašizmu, fakt že ho zaujíma táto časť histórie a má záľubu v nemeckej armáde, z neho nerobí automaticky nácka. Nech si dá na hlavu aj hovno, bude to jeho vec Taktiež si nemyslím, že by bol Wehrmacht o niečo horší ako akákoľvek armáda....
Nechcem moralizovať, ale pokiaľ viem padla tu otázka ohľadom filmu a nie uniformy, kt. je zobrazená na foto. Tak teda film som videl, moc sa mi nepáčil...najhoršie to však nebolo a dopozeral so mto do konca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Aj ty ze ? (ROFL) fnuk
Tie názory sú dosť jebnuté. Pre bližšiu informáciu,viete ako to bolo?
1. Židia
2. Cigáni (ani ja ich nemám rád,teda iba tých čo nepracujú)
3. Slovania
Takže asi tak..
@4
Odstrel sa a bude v SR lepsi.
Dovidenia.
@admin nvymazes to tu? zjavne z tohto nebude nic hodne Birdzu.
nezastávam sa ho len ti vravím, na kerú piču sa proste staráš do jeho názoru
Pomaly tu ako profilofky bude samí Hitler, Hess (v niektorých prípadoch hádam aj Höss), Himmler, Stalin, Berija a ďalšie "významné" osobnosti.
pozeral som dokument kde babky opisovali ako ich rusi pretiahli ked' ich došli ''oslobodiť''
Ale vždy lepšie,ako ked' nemci postrielali rodinu,niekomu strelili napr. do brucha,a potom doňho kopali a chcali naň ho,a mali z toho veľkú srandu..
» upload.wikimedia.org/wikipedia/commo...
@worrye Sovieti boli väčšie svine, ako náckovia.
@sturmer Ja si ich nepletiem, len ich hádžem do jedného vreca. Ani oni nenosili furt biele rukavičky...
Nechcem moralizovať, ale pokiaľ viem padla tu otázka ohľadom filmu a nie uniformy, kt. je zobrazená na foto. Tak teda film som videl, moc sa mi nepáčil...najhoršie to však nebolo a dopozeral so mto do konca.