V piatok mám maturitu naučila som sa 25 tem z účta ekonomiky marketingu manažmentu a práva.. alebo bojím sa že to nespravím.. strasne sa bojím...Nespravil niekto??
@pstros213 no proste nesmies byt uplne tupy... musis vediet aspon naznak... nieco, co s tou temou suvisi, a o tom musis rozpravat co najviac... z vlastnej iniciativy... potom sa to neako da
podstatne je vediet ku kazdej teme povedat aspon 10 riadkov a to uz obkecas. ale neboj sa, ja som mala minuleho roku presne take pocity, ze to nespravim.
@klaudiqaaa je to dosť aj o učiteľovi a danom žiakovy...
napríklad spolužiačka, stále jedničky a vyznamenania, prišla na ústne a skoro nič nepovedala (oveľa menej ako som povedala ja) a dali jej 1, lebo ju poznali, že to je dobrá žiačka len je zrejme v strese... na angline šla druhá spolužiačka, mala viac neospravedlnených hodín ako ospravedlnených, prechádzala so 4kami, nedal jej spraviť.. proste
Tak ja do školy chodím normálne cele 4 roky som mala z tych maturitných predmetov 2-3 takže snád to dám.... a učila som sa len sa bojím že to zabudnem.. ale musím to proste dat.. len najhoršie žeje to o štastí..
@strikinelka určite nezabudneš tak, že by sa ti to vykúrilo z hlavy. oni ťa tam nenechajú sedieť a nebudú čakať, či sa sama rozhýbeš, začnú sa ťa pýtať a potom by si si už mala spomenúť
@flussica tak jedna je moja triedna druhy moj oblubeny profesor ale a co mam spoločne že ekonomika ta ma nema rada ale p.p batkova je ten najlepsi clovek na svete takze u nej sa nebojim .. ale snad ked mam 2-3 cele 4 roky tam musim zmaturovat ne?
@strikinelka neboj sa, oni vacsinou pomahaju...aj ja som maturovala z odbornej zlozky t.j. ekonomika a podobne dristy, a pritom som si potiahla temu z makroekonomie, tu najhorsiu temu, ale vedela som, a pomahali...aj na inych predmetoch..... neboj sa...
je to aj o učiteľoch, ale zase keď ti žiak nevie povedať viac ako jednu vetu k danej téme tak ti môžu nešepkávať koľko chcú a aj tak nič z toho....
nehovoriac o tom že je tam ešte aj ten predseda z inej školy.. Na NOSke som mala také "šťastie", že on potreboval vedieť poučku od slova do slova a rád sa šprtal v detailoch a omáčkach... Mňa dorazilo ako sa ma začali pýtať na revolúcie, to som im povedala rovno že dejepis ja nemám a o revolúciách s nimi moc nepokecám tak som odišla s 3kou...
@klaudiqaaa Tak hovorím učila som sa všetkých 25 tém ako som mala ale samozrejme že za dva tyždne sa neda naučit nič uplne poriadne mne stači na 3 a ked zabudnem tak aj 4 hlavne ty 4 musim dostať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ono je to o tom ako sa vieš vykecať aj keď dostaneš hlúpu tému....
ale najviac je to o šťastí...
skor najviac je to o pristupe ucitelov
napríklad spolužiačka, stále jedničky a vyznamenania, prišla na ústne a skoro nič nepovedala (oveľa menej ako som povedala ja) a dali jej 1, lebo ju poznali, že to je dobrá žiačka len je zrejme v strese... na angline šla druhá spolužiačka, mala viac neospravedlnených hodín ako ospravedlnených, prechádzala so 4kami, nedal jej spraviť.. proste
je to aj o učiteľoch, ale zase keď ti žiak nevie povedať viac ako jednu vetu k danej téme tak ti môžu nešepkávať koľko chcú a aj tak nič z toho....
nehovoriac o tom že je tam ešte aj ten predseda z inej školy.. Na NOSke som mala také "šťastie", že on potreboval vedieť poučku od slova do slova a rád sa šprtal v detailoch a omáčkach... Mňa dorazilo ako sa ma začali pýtať na revolúcie, to som im povedala rovno že dejepis ja nemám a o revolúciách s nimi moc nepokecám tak som odišla s 3kou...
Tak oni sa castokrat dohodnu. Nech pride hocikto. To by musel prist fakt velky byrokrat co by baziroval na niecom Ale ano aj take sa moze stat.
Mne predsednicka dokonca nasepkavala minuly rok .
Aj tak je to cele smiesne.