Áno stalo sa mi to raz...Bol presne taký,akého som vždy chcela..Zaľúbila som sa do neho...A on si po čase našiel inú..Ale aj tak si stále myslím,že je to najlepší človek akého poznám...
jasne ze sa mi to stalo dvakrat ten prvy sa zmenil a stal sa z neho fetak dodnes sa neznasame a s tym dalsim sme potom zacali chodit potom sme sa rozisli a ked som si myslela ze som ho nadobro stratila stali sme sa najlepsimi kamosmi
Mal som jedneho kamarata uz velmi velmi davno.... volal sa Jano ako ja.... pamatam sa ze prvy den sme si nadavali a strasne sa hadali a druhy den z nas odrazu boli najlepsi kamosi ..... az nejak po dvoch rokoch kamaratstva som pochopil , urcite veci ale uz bolo neskoro..... zmenil sa : /
Hoci nemam ziadny hmatatelny dokaz o tom ze ma chcel proste to viem.... pasuje mi to do seba ako puzzle ale bol som zadubeny nevnimal som signali
strasne sa bojim za sa mi to stane znova....... ze pre vlastnu slepotu mi uniknu dalsia prilezitosti ktore naozaj mohli za nieco stat.....
stalo... a prisla som na to asi po piatich minutach, ked som sa s otvorenymi ustami a jazykom po zem snazila vyzerat inteligentne a predstavit sa no apotom som po nom vystartovala ako raketa a verte-neverte, zabralo to a po mesiaci bol moj a este stale je
no a stáva sa mi to, práve vtedy, keď som presvedčená o tom, že nikoho nechcem a že mi bude samej lepšie - čiže pravidelne do mesiaca po rozchode....už mi to fakt ide na nervy, ale zase vďaka tomu poznám ľudí, na ktorých mi záleží a aj keď sa rozídeme, tak do konca života mi bude.....a moja terajšia láska bola maximálna náhoda a keby mi niekto povedal, že je naozaj také niečo možné, tak ho maximálne vysmejem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Keby som hľadala a našla, tak by som už nepustila.
a keby to bolo mozne tak by som jej nepriamo naznacoval ze snou chcem nieco mat a potom by som zistoval ci to aj tak ona citi......
takze suma sumarum mozne je len to ze by bola kamaratka aj ked sa mi zda divne mat tak staru kamaratku ......alebo nie?
Hoci nemam ziadny hmatatelny dokaz o tom ze ma chcel proste to viem.... pasuje mi to do seba ako puzzle ale bol som zadubeny nevnimal som signali
strasne sa bojim za sa mi to stane znova....... ze pre vlastnu slepotu mi uniknu dalsia prilezitosti ktore naozaj mohli za nieco stat.....
Skúsil by som ju zbaliť, vziať si ju, oplodniť a potom spoločne zostarnúť. Samozrejme, že poradie jednotlivých úkonov by sa mohlo zmeniť.