čím/ako regenerujete vlasy, čím ich umývate, čo robíte pre to aby ste ich mali husté, hebké, silné, dlhé, zdravé atď...? podeľte sa o svoje tipy a triky
šampón moc neriešim,len nech neobsahuje silikóny .. najradšej ako balzam používam masku Gestil Wonder to je prosím pekne kvalitka a vlasy sú po ňom neskutočne vláčne..a preto len pre baby čo majú suchšie vlasy...jemné by podľa mňa zaťažil. Potom Alverde s fialovým viečkom, nevoní mi moc,ale vlasy sú po ňom super. A potom Lush American cream, ten zase vôbec nevyživí,ale tá Vôôôňa!!!
A hlavne si zožeň kvalitnú kefu... buď prírodné štetiny alebo kuk google Tagle Teezer.
No a nakoniec ak máš suché vlasy tak skús jojobový,kokosový alebo marhuľový olej na končeky,ale s mierou
tak ja používam raz za čas hennu na regeneráciu a oživenie farby, umývam si ich šampónom Dixi (donedávna žihľavovým a včera som si kúpila brezový, ktorý je booožský!!!) po umytí si na nich dávam taký ružový sprej na rozčesávanie Gliss Kur, Capillan a nechávam voľne vyschnúť (len ofinu si vyfénujem a prežehlím) občas si na nich džabem také srandy ako kávu, citrónovú šťavu, rôzne oleje...a všetko to pomáha a po tej henne ich mám aj rovnejšie, takže si ich už ani tak veľa nežehlím... už mi chýba len kvalitná kefa =/
ozaj @hopelight nevieš náhodou, či sa dá ten Tangle Teezer kúpiť aj niekde normálne v drogérii alebo len cez net ? už som o tom počula ale nikde som to zatiaľ nevidela
nefarbim, pouzivam sampon Redken, kondicioner z rady Gliss Kur(vsetky su dobre, najradsej mam cierny a oranzovy) a z domacich receptov obcas pouzivam ocot, citronovu stavu a vyvar z lopuchovych listov
@impulse no ja ti odporučím lookfantastic.com platí sa síce kartou,ale vybavia to rýchlo.. a nie je to tam predražené ako na nete sk .. lebo tu TT predávajú aj za vyše 20eur čo je choré :// .. tam ťa to výjde na nejakých 12 asi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
šampón moc neriešim,len nech neobsahuje silikóny .. najradšej ako balzam používam masku Gestil Wonder to je prosím pekne kvalitka a vlasy sú po ňom neskutočne vláčne..a preto len pre baby čo majú suchšie vlasy...jemné by podľa mňa zaťažil. Potom Alverde s fialovým viečkom, nevoní mi moc,ale vlasy sú po ňom super. A potom Lush American cream, ten zase vôbec nevyživí,ale tá Vôôôňa!!!
A hlavne si zožeň kvalitnú kefu... buď prírodné štetiny alebo kuk google Tagle Teezer.
No a nakoniec ak máš suché vlasy tak skús jojobový,kokosový alebo marhuľový olej na končeky,ale s mierou
ozaj @hopelight nevieš náhodou, či sa dá ten Tangle Teezer kúpiť aj niekde normálne v drogérii alebo len cez net ? už som o tom počula ale nikde som to zatiaľ nevidela
ale žiaľ, nech robím čokoľvek, stále ich mám málo, sprosté gény