Ktorý film je podľa vás tak skvelý, má dobré obsadenie, nápad, spracovanie, dej, proste všetko čo tam má byť... že ešte aj v dnešnej dobe je veľmi obľúbený/chválený medzi ľuďmi, aj mladými, a bude obľúbený/chválený ešte
najprv som chcel napísať The Good, The Bad and The Ugly (očividne), ale napíšem toto:
Unforgiven (duh)
lebo pozriete si hociktorý hrdinský western a potom si pozriete toto a zmení vám to komplet pohľad na žáner
ofc toto bol prvý film, ktorý mi napadol v súvislosti so starým filmom, ktorý som chcel uviesť ako prvý (ten je z roku 1966, Unforgiven 1992, čiže ten v tom pravom zmysle asi ešte ani nie je starý), ale ak sa bavíme o filmoch, ktoré majú 15 a viac rokov, tak sú tam toho asi štyri tony
pôvodná trilógia Star Wars, Pulp Fiction, Die Hard, Nočná Mora v Elm Street, Matrix... Pre mňa osobne čo si pozriem aj o desať rokov určite budú tiež Černí baroni a Copak je to za vojáka
Stalker,
12 angry men,
The green mile,
The good, The bad and The ugly,
The Shining,
The Godfather,
One Flew Over the Cuckoo's Nest,
Awakenings,
The silence of the lambs,
Of mice and men,
Schindler's list,
Philadelphia,
Forrest Gump,
Life is beautiful,
As good as it gets,
Good Will Hunting,
Saving private Ryan,
Lebo su TOP a je asi viac filmov, ktorym som dal 5/5 zpred roku 2000, ako po nom.
zelena mila ( jedine tom-hanksovy film ktory som ochotna pozerať)
godfather
mlčanie jahniat
život je krasny
once upon a time in the west ( toto je laska na večne veky od prveho videnia )
rozne česke rozpravky stare ♥
anglicky pacient
tie zahranicne sa opakuju... a myslim ze by som nenapisal insie, ale z tych nasich pripradne ceskych - dedictvi, aneb kurvahosigutentag, černí baroni, kolja, pacho,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Unforgiven (duh)
lebo pozriete si hociktorý hrdinský western a potom si pozriete toto a zmení vám to komplet pohľad na žáner
ofc toto bol prvý film, ktorý mi napadol v súvislosti so starým filmom, ktorý som chcel uviesť ako prvý (ten je z roku 1966, Unforgiven 1992, čiže ten v tom pravom zmysle asi ešte ani nie je starý), ale ak sa bavíme o filmoch, ktoré majú 15 a viac rokov, tak sú tam toho asi štyri tony
Pretty woman
Fight Club
S tebou mne bavi svet
Drz hubu
12 angry men,
The green mile,
The good, The bad and The ugly,
The Shining,
The Godfather,
One Flew Over the Cuckoo's Nest,
Awakenings,
The silence of the lambs,
Of mice and men,
Schindler's list,
Philadelphia,
Forrest Gump,
Life is beautiful,
As good as it gets,
Good Will Hunting,
Saving private Ryan,
Lebo su TOP a je asi viac filmov, ktorym som dal 5/5 zpred roku 2000, ako po nom.
godfather
mlčanie jahniat
život je krasny
once upon a time in the west ( toto je laska na večne veky od prveho videnia )
rozne česke rozpravky stare ♥
anglicky pacient
CLUE (Stopa), robené podľa spoločenskej hry Cluedo, skvelá komédia
Spalovač mrtvol
Na samote u lesa
...
toho Stlakera oceňujem, málokto pri tom filme zotrvá a ešte ho aj zaradí do tejto kategórie (kam samozrejme patrí!)
*Stalkera
šiesty zmysel-sixth sense 1999
Flatliners-Hráči se smrtí-1990
môj obľúbení.White Palace-Biely Palác 1990
Déja Vu-2006
eroticky film zmyselná orchidea-Wild orchid 1989
Sprisahanie-Conspiracy Theory-1997
Tajomný let-Flightplan-2005
jednoducho vekom overené filmy sú oveľa lepšie ako tie dnešné