Ahojte,
uzatvoril som ZMLUVU O STAROBNOM DÔCHODKOVOM SPORENÍ. A to 26.06.2019
Potrebujem od tejto zmluvy odstúpiť, zrušiť ju.
Avšak jedná sa o druhý pilier a z toho sa nedá len tak vystúpiť.
Hladal si na internete...... a hladal si to vobec doma, ze co mas napisane v zmluve? Ci to sa ti nechcelo?
Co ja viem, tak zo zákona je vylúčená možnosť odstúpiť od takejto zmluvy. Takže sa ti asi nedá.
Mozes cakat kym pride nejaka vláda ktorej budu chybat prachy a tak zasa otvorí druhý pilier aby si ludia svoje dôchodky “bezpecne” uložili u štátu
ešte takto krátko p uzavretí to je možné, en napíš do príslušnej poisťovne, ozvi sa svojmu finančnému agentovi a ten vybaví výpoveď zmluvy, ešte to za 4 dni nedorazilo do sociálnej poisťovne a spracovanie takej zmluvy trvá niekedy 3 mesiace, ale inak sa 2.pilier oplatí, aspoň časť sporíš sebe a nemusíš sa spoliehať len na štát
ľudia ak ste na dôchodku, teda budete, pre koho chcete sporiť?!
choďte už do riti, užívajte si a kašlite na peniaze uložené niekde v pofidernej poisťovni....
po vašej smrti sa budú pozostalí "prať" o vaše peniaze a majetky...
boli by ste sprostí ako tága, keby ste zgrlošili a od úst si odtrhali, len preto, aby vaši blízky sa mali dobre po vašej smrti...
dreli ste ako mule, minte všetko, váš život je u konca, peniaze nemajú žiadnu cenu...nech si každý zarobí a vyhrdlačí na svoj dôchodok to čo ste aj vy pretrperli...
a nakoniec, každa zmluva je zrušiteľná podla zákona, ak to v posiťovni niekomu nie je po chuti, potom na súde mu to vysvetlia...
nemáš sa čoho báť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ešte som zabudol povedať, že som tú zmluvu uzatvoril so spoločnosťou AXA.
A preto sa chcem opýtať, existuje nejaká výpovedná doba tej zmluvy? Napríklad dá sa vypovedať do 7 alebo 30 dní od uzatvorenia a pod.?
Hľadal som to na internete a nenašiel som to.
Ďakujem veľmi pekne a prajem pekný zvyšok dňa
Co ja viem, tak zo zákona je vylúčená možnosť odstúpiť od takejto zmluvy. Takže sa ti asi nedá.
Mozes cakat kym pride nejaka vláda ktorej budu chybat prachy a tak zasa otvorí druhý pilier aby si ludia svoje dôchodky “bezpecne” uložili u štátu
choďte už do riti, užívajte si a kašlite na peniaze uložené niekde v pofidernej poisťovni....
po vašej smrti sa budú pozostalí "prať" o vaše peniaze a majetky...
boli by ste sprostí ako tága, keby ste zgrlošili a od úst si odtrhali, len preto, aby vaši blízky sa mali dobre po vašej smrti...
dreli ste ako mule, minte všetko, váš život je u konca, peniaze nemajú žiadnu cenu...nech si každý zarobí a vyhrdlačí na svoj dôchodok to čo ste aj vy pretrperli...
a nakoniec, každa zmluva je zrušiteľná podla zákona, ak to v posiťovni niekomu nie je po chuti, potom na súde mu to vysvetlia...
nemáš sa čoho báť...