no ja sa snazim nejako tie dva dni prezit, prvy den mam rozpustene a na dalsi den zopnute(neda sa pozerat), mam do pol chrbta vlasy a je mi luto ich ostrihat
neumývaj si teplou vodou, z toho sa mastnia. nečeš, nechytaj si ich keď nemusíš. skús opláchnuť žihlavou alebo aj chvíľu používať taký ten obyčajný žihlavový šampón. čím častejšie umývaš, tým rýchlejšie sa mastnia. skúš vydržať ten tretí deň párkrát a umyť si až večer a vlasy si možno zvyknú.
a ešte rada čo ti môže pomôcť, ústna voda! asi 3 dcl si nalej mokré vlasy a umy, mastnota by mala odísť na také 3 dni
mne tiež vydržia tak dva tri dni..a istú dobu som používala na vlasy Bupi Baby Body Shampoo..keďže je to pre deti je tam menej tých sračiek jak v normálnych šampónoch a vydržali mi vtedy vlasy aj týždeň síce trochu suchšie, ale čo už no
skús predlžovať intervaly medzi umytiami, napríklad vieš, že v nedeľu nikam nepôjdeš, tak si ich umyješ až po troch a ten jeden deň vydržíš aj s mastnou hlavou
potom ako tu bolo spomínané, skús nepoužívať príliš teplú vodu pri umývaní (nevravím, že rovno studenú, ale isto nie horúcu)
neviem, či používaš balzamy/kondicionéry/podobné prípravky, ale ak áno, dávaj si ich len na dĺžky, nikdy nie ku korienkom, zvyknú sa potom viac mastiť.
osobne by som ešte odporučila hennu, ale som ticho
mne pomohol šampón z lekárne panthenol stál okolo 3 eur. A musím šampóny striedať, takže si raz umyjem tým panthenolom a raz normálnou niveou na suché vlasy.
A ešte z DMky mám šampon Alverde proti lupinám ale tiež mi zo začiatku pomáhal aj na mastenie vlasov, ale originál na mastné je tuším kofeinový tak skús popozerať, tie šampony nie sú drahé + sú bez silikónov čo je fajn .
@kacenka0331 Ja si umývam vlasy každý deň (nie preto, že by boli hneď mastné - to vôbec nie, ale preto, že nie je nad umyté, čisté vlasy). Aby Ti to umytie dlhšie vydržalo, skús si vlasy umývať poriadne, ja to robím tak, že si najskôr vlasy namočím, použijem šampón (riadne votriem, vmasírujem) a potom sa holím, umývam - čiže nechávam šampón pôsobiť celý čas, až nakoniec riadne oplachujem.
Taktiež závisí od šampónu, mne sa napr. z detského vlasy zamastili, používam jedine Elseve (výživa a lesk s včelou materskou kašičkou) a nedám naň dopustiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ešte rada čo ti môže pomôcť, ústna voda! asi 3 dcl si nalej mokré vlasy a umy, mastnota by mala odísť na také 3 dni
potom ako tu bolo spomínané, skús nepoužívať príliš teplú vodu pri umývaní (nevravím, že rovno studenú, ale isto nie horúcu)
neviem, či používaš balzamy/kondicionéry/podobné prípravky, ale ak áno, dávaj si ich len na dĺžky, nikdy nie ku korienkom, zvyknú sa potom viac mastiť.
osobne by som ešte odporučila hennu, ale som ticho
mne pomohol šampón z lekárne panthenol stál okolo 3 eur. A musím šampóny striedať, takže si raz umyjem tým panthenolom a raz normálnou niveou na suché vlasy.
A ešte z DMky mám šampon Alverde proti lupinám ale tiež mi zo začiatku pomáhal aj na mastenie vlasov, ale originál na mastné je tuším kofeinový tak skús popozerať, tie šampony nie sú drahé + sú bez silikónov čo je fajn .
aspoň teda ja pozorujem, že vždy po hennení vydržia dlhšie umyté
Taktiež závisí od šampónu, mne sa napr. z detského vlasy zamastili, používam jedine Elseve (výživa a lesk s včelou materskou kašičkou) a nedám naň dopustiť