pravidelne umývať antibakteriálnym mydlom a krémovať kalciovou mastičkou
a dodokedy? cca dve týždne som ja asi, ale by som povedala, že to je individuálne... šak veď sa spýtaj v štúdiu, mne dali oni seriózne tú kalciovú masť
@lorelaivictoria Natieraj až deň po dokončení, týždeň, alebo 10 dní najlepšie infadolan (naj ráno, poobede a večer). Umývaj antibakteriálnym mydlom, umývaj zásadne vlažnou vodou a nekúp sa. Neutieraj, iba poťapkaj uterákom. Keď sa to už bude šúpať, tak nechtíková indulona. Už ich mám trocha viac a zatiaľ som to nepokazil.
@hoperpohroma tým obväzom si dosť riskovala. Poznám asi 4 ľudí, čo sa im to tak pokazilo dosť. To radšej tú fóliu dať, alebo voľné oblečenie, čiže lepšia alternatíva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a inak umyvat 2krat denne antibakterialnym mydlom
a dodokedy? cca dve týždne som ja asi, ale by som povedala, že to je individuálne... šak veď sa spýtaj v štúdiu, mne dali oni seriózne tú kalciovú masť
pri sprchovani ho nezakryvaj, len nepouzivaj parfumovane mydla. ja, ked som nechcela, aby sa mi dotykalo oblecenia, tak som ho prelepovala obvazom.