Ahojte kočky a chalani..zaujímalo by ma akú kozmetiku na vlásky používate, nejaký zázrak ktorý vám pomohol, alebo naopak čo vás sklamalo.. ste skôr zástancami prírodnej kozmetiky alebo naopak nedáte dopustiť na chémiu?
mam dredy vlasy si umyvam maximalne zihlavovym samponom aj to malokedy, hah, vacsinou len voda takze v tejto diskusii ti asi nepomozem, ale skus trebars prirodne sampony pomahaju viac ako tie chujoviny co si vacsina dievcat kyda na hlavu a je to sama chemia
ja som si minule kúpila žihľavový šampón konečne niečo prírodné ale kondicionér mám od elséve a je to celkom v pohode lepšia je prírodná kozmetika určite
no ja práveže používam prírodné šampóny..alebo veci z lekárne..dokonca aj rôzne vodičky ..samozrejme čisto bio..avšak mám dosť suché vlasy a biokozmetika ešte viac vysušuje. Na druhej strane mám dost strach si patlat na vlasy kozmetiku plnu silikónov..takže sa snažím nájsť zlatú strednú cestu
Olejový mi vlasky v konecnom dosledku vysušil. Používam kokosový, z neho sa vlásky dobre napijú ale len na chvílku, a taktiež mam aj ricínový ktorý dám obcas ..vyskúšala som naozaj všetko
Umývam Matrixom, vlasy mi veľmi dlho vydržia a nemastia sa - rekord bol tuším päť dní a vyzerali maximálne ako deň po umytí. A to netvrdím len ja, ale aj moje okolie
Takže ten by som asi nemenila, i keď beriem, že je to chémia
A pravidelne prelievam vlasy pivom (Pilsnerom), medom, olivovým a kokosovým olejom a mám vlasy krásne ako Rapunzel Len nie také dlhé. A ešte používam Alverde masku
Tak mne clekom vyhovuje šampón Pantene a prednedávnom som v DMku objavila taký zázrak - jednorázová maska na vlasy SWIS OPAR alebo nejak tak sa to volá... je to síce len na 1 dávku stojí to cca 70 centov, ale fakt mám potom brutálne jemné vlasy - čo je u mňa tak raz za rok
Jednoznacne prirodna kozmetika, obcas si robim aj domace masky na vlasy (vajicka olej citron med pivo cokolvek podla potreby). Z normalnej kozmetiky pouzivam Weledu, maju skvele vecicky na rozne typy vlasov, olejceky, regeneracne kury aj tonika na vlasovu pokozku. Odporucam skusit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no ja práveže používam prírodné šampóny..alebo veci z lekárne..dokonca aj rôzne vodičky ..samozrejme čisto bio..avšak mám dosť suché vlasy a biokozmetika ešte viac vysušuje. Na druhej strane mám dost strach si patlat na vlasy kozmetiku plnu silikónov..takže sa snažím nájsť zlatú strednú cestu
Olejový mi vlasky v konecnom dosledku vysušil. Používam kokosový, z neho sa vlásky dobre napijú ale len na chvílku, a taktiež mam aj ricínový ktorý dám obcas ..vyskúšala som naozaj všetko
Takže ten by som asi nemenila, i keď beriem, že je to chémia
A pravidelne prelievam vlasy pivom (Pilsnerom), medom, olivovým a kokosovým olejom a mám vlasy krásne ako Rapunzel Len nie také dlhé. A ešte používam Alverde masku
Mimochodom, Rapunzel je Zlatovláska, nechcete i Snehulienku volať Schneewittchen?