Ahojte, chcem sa spýtať ako moc sa staráte o svoje vlasy? Používate kondicionér? Ak áno akej značky? Aký šampón používate (predpokladám že ho používajú všetci, či?)? Farbíte si vlasy? Ak áno aká značka Vám najviac pasuje? Staráte sa nejako špeciálne o far
Kupila som si drahy Kerastase a som sklamana. Normalne Aussie za 3 dolare je lepsi jak toto. A teraz som si pozicala od "sestry" nejaky keratinovy kondicioner a ten je fajn celkom
momentálne mám sadu od manufaktury z mŕtveho mora a lepší šampón som ešte nemala, inak celkom mám rada detské šampóny,. lebo sú neagresívne a neelektrizujú
nefarbím( už), ak, tak hennu
raz do týždňa si na ne napatlám makadamiový olej, nechám ho celú noc
pouzivam vacsinou prirodne, teda yves rocher, taky ovosovy sampon aj kondicioner na suche vlasy, sem tam zihlavovy na prestriedanie
a farbim chemicky, ale chystam sa prejst na hennu... len sa bojim, ze mi to nejako pokazi farbu, co mam
Mne pomohla slovenska znacka DIXI ampulky so samponom kedze som mala milion razy farbene vlasy mala som ich fakt dost znicene ... odporucam su to prirodne produkty a aj zinok pomaha na rast vlasov ak mas aj s tymto problem
šampón, značka ako kedy,vyskúšala som už bárs čo teraz mám niektorú niveu a v pohode..farbiť si ako tak vlasy nefarbím,používam farbiaci šampón dokým mi netreba tak farbiť nebudem..
@ericca221 to s tým rastom riešim momentálne, ale vlasy nefarbím ani nemám zničené len ma tak zaujímalo čo vlastne na vlasy používajú ostatný keďže som dnes bola na väčšom nákupe kozmetiky (väčšinu u mňa tvorí starostlivosť o vlasy a pleť keďže sa nemaľujem)
Poradim ti jednu vec nikdy nekupuj tie hnusne sampony a farby palette !!! Alebo hoc aku chemiu ..chran si vlasky ked si si ich nefarbila tak je to super na tvojom mieste by som to ani nerobila ja som si tak donicila vlasy tym ze som si farbila a teraz mi rastu iba po urcitu dlzku a potom mi uz rast nechcu ..fakt neurob taku hlupost aku som urobila ja vyber si skor prirodne produkty ale davaj si pozor aby boli fakt prirodne ..lebo na obal to mozu napisat ale zlozenie moze byt uplne o inom a ten zinok je na rast vlasov najlepsi skus a uvidis
no sampon mam garnier fructis uz roky (len striedam druhy teraz mam ten passion fruit vonay) a kondicioner momentalne toni&guy;
momentalne som sa prefarbila na nieco akoze moja vlastna farba lebo sa mi nechcelo stale dofarbovat
okrem toho si davam tu modru gliss kur penu a mam tiez od garnier taky nejaky olejcek
no a mam kefu so stetinkami z diviaka to je uzasna vec
a obcas ked sa mi ho podari najst si dam ten objemovy prasok tusim got2be powderful je to
sampon momentalne mam Elseve Re-nutrition - prenadherne vonia ked sa mi chce, dam nejaky balzam - nedavno som mala Ultra Doux Levandula&Ruza; a bol celkom fajn. co si neviem vynachvalit je Kura s arganovym olejom os Swiss O Par. Farbim jedine s loreal casting creme gloss, asi raz do roka (balzam s materskou kasickou, ktory je pri farbe uplne milujem a s mojimi vlasmi robi zazraky)
@dandybrendy skoro v kazdej drogerii ho zohnas tak vies podla mna je uplne najlepsi lebo som skusala fakt vsetko ...aj tie drahe somariny kazdemu pomaha nieco ine ale fakt skus mne dost pomohol
.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pouzivaj to dlhsi cas a dojebe ti to vlasy
nefarbím( už), ak, tak hennu
raz do týždňa si na ne napatlám makadamiový olej, nechám ho celú noc
a farbim chemicky, ale chystam sa prejst na hennu... len sa bojim, ze mi to nejako pokazi farbu, co mam
momentalne som sa prefarbila na nieco akoze moja vlastna farba lebo sa mi nechcelo stale dofarbovat
okrem toho si davam tu modru gliss kur penu a mam tiez od garnier taky nejaky olejcek
no a mam kefu so stetinkami z diviaka to je uzasna vec
a obcas ked sa mi ho podari najst si dam ten objemovy prasok tusim got2be powderful je to
nie som ten typ co si bude davat vajcia na hlavu
.