1. či používate vitamíny alebo niečo na zlepšenie kvality vlasov poprípade niečo proti lámavosti a na podporu rastu. Hľadala som na nete, ale všetko o čo som si myslela že mi pomôže v komentoch skritizovali že
1.občas dačo zobem a tak, ale výrazne sa to neprejavuje, skôr to vždy badám na nechtoch, na vlasoch ani nie, tie sú vcelku v pohode už len starostlivosťou, hoci gény neoklamem :/
plus žihľavový čaj. zrejme to nie je tým, ale kaderníčka povedala, že mi vyrastá veľa nových vlasov (asi pol roka mi padali vo veľkom)... o zlepšení kvality môžem povedať asi o pár mesiacov ak vôbec
tak ja mam svoje vlasy dost huste a maju sklon krepovatiet...ale od kedy som si zacala davat na vlasy olivovy olej a med, tak uz nemam take strapate vlasy, ale su pekne hladke, leskle a jemne a menej sa lamu a tak isto odporucam sampony od schaumy...a obcas jedavam zinok, ale neviem ci mi dako na vlasy pomaha a s tou farbou ti neviem poradit, ale odporucila by som ti, aby si sa vyhla sayoss a palette...su strasne agresivne....
@popeyka ja len viem, že je to na vlasy a jem to preto, že to bolo doma a nikto sa toho ani nechytil ale toto o tom píšu
Vitamínová tabletky reghaar - vlasový stimulátor predstavujú špeciálne vytvorenú kombináciu vitamínov, minerálov, proteínov a ďalších látok nevyhnutných pre rast výživu vlasov. Vhodný prísun týchto látok pomáha priaznivo ovplyvniť prekrvenie pokožky hlavy a aktivovať metabolické procesy na úrovni vlasových folikulov (cibulia), čo je rozhodujúce pre udržanie vlasov vo vynikajúcom zdravotnom stave. Navyše obsah cholínu a inositolu pomáha v boji s lupinami.
Účinky:
napomáha správne prekrvenie vlasovej pokožky a dodanie vhodnej výživy vlasovým cibuľkám
obmedzuje vypadávanie a lámanie vlasov
pomáha zmierňovať tvorbu vlasového mazu a lupín
napomáha udržiavať a prehlbovať prirodzenú farbu a lesk vlasov
ahooj.. no ja teraz som začala používať Biohar na podporu rastu vlasov každý večer sa to musi votrieť do pokožky vlasov, je to na zahustenie aj rychlejsi rast. a tiez beriem aj vitaminy rozne
Ja neberiem nič špeciálne na vlasy, len nejaké vitamíny, ktoré by som brala, aj keby som vlasy nemala A zinok, ten beriem hlavne kvôli nechtom, ale nejak to nepomáha. A vlasy sa mi trochu štiepia aj napriek tomu, ale to bude tým, že ich mám kučeravé a neviem čo všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2. tak v tomto neporadím, chemickými nefarbím
cojaviem mne chytaju vsetky
» www.samoleceni.cz/image_pdk.php?p...
plus žihľavový čaj. zrejme to nie je tým, ale kaderníčka povedala, že mi vyrastá veľa nových vlasov (asi pol roka mi padali vo veľkom)... o zlepšení kvality môžem povedať asi o pár mesiacov ak vôbec
a z akej farby sa chces farbit na aku?
Vitamínová tabletky reghaar - vlasový stimulátor predstavujú špeciálne vytvorenú kombináciu vitamínov, minerálov, proteínov a ďalších látok nevyhnutných pre rast výživu vlasov. Vhodný prísun týchto látok pomáha priaznivo ovplyvniť prekrvenie pokožky hlavy a aktivovať metabolické procesy na úrovni vlasových folikulov (cibulia), čo je rozhodujúce pre udržanie vlasov vo vynikajúcom zdravotnom stave. Navyše obsah cholínu a inositolu pomáha v boji s lupinami.
Účinky:
napomáha správne prekrvenie vlasovej pokožky a dodanie vhodnej výživy vlasovým cibuľkám
obmedzuje vypadávanie a lámanie vlasov
pomáha zmierňovať tvorbu vlasového mazu a lupín
napomáha udržiavať a prehlbovať prirodzenú farbu a lesk vlasov
» www.google.sk/imgres?q=vzorko...
ja mam cca č.4 a chcela by som na tu hneď vedľa medium brown