@420stoned ja to tak mam a nie som stastny (a nepomahaju k tomu ani peniaze).
Neviem nejak abstraktne opisat co je stastie, ale ked cestujem tak som stastny a verim, ze aj ked sa uz coskoro odstahujem do azie tak budem stastny permanentne.
stav mysle ale kobinácia určitých faktorov. prosto ked sa naucis byt spokojny sam so sebou a naucis sa vypustat nepotrebne veci ako trapit sa nazormi inych ci furt riesit inych ludi. no a potom idealne este sa do toho pripletie partner sa si tam
pre mna je stastie ked nieco poseriem a dokazem sa z toho vyhrabat bez skrabanca (aspon moja mysel je teraz v tom) vobec to ze este zijem a neustale mam nove sance a nove ciele a vzdy vidim vsetko pozitivne ze ked sa jedny dvere zavru tak sa hned druhe otvoria a este lepsie ako tie predtym a ze mam cloveka kt pri mne stale stoji nech sa deje cokolvek nech urobim cokolvek nech poseriem cokolvek a v tom co milujem ma podporuje... ehm, co viac vlastne chcem ? som dieta stasteny :happy:
stastie je na nic nemysliet a uzivat si danu chvilu ..dnes som to zazila cely den a ked som si to uvedomila tak som si povedala ...OMG ja som vazne stastna
To, že je človek šťastný, musí cítiť vo svojom srdci. Ten pocit je silný. Človek sa cíti plný energie, radosti, ide z neho sila a vidia to na ňom aj druhí ľudia. Šťastie je, keď cítim, že Boh je tam kde má byť, v mojom srdci, keď môžem byť s milovaným človekom, keď viem, že je šťastný aj vďaka mne, šťastie je, keď má človek okolo seba pravých priateľov, ktorí ho majú veľmi radi, šťastie je, keď človek robí to, čo ho napĺňa, keď mu nič nechýba... Za každý pocit šťastia treba byť vďačný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
čisté šťastie
Neviem nejak abstraktne opisat co je stastie, ale ked cestujem tak som stastny a verim, ze aj ked sa uz coskoro odstahujem do azie tak budem stastny permanentne.
pre mna...nepovim hhh
Šťastie nepramení v dosiahnutí nejakého cieľa, ale v jeho dosahovaní... :letim: