vposlednej dobe mavam stavy ze mam pocit ze uz viac stastny sa neda byt. az tak ze uz neviem ci mam plakat alebo co posledne mesiace sa citim akoby som bol zamilovany ale niesom. proste tak nejako sam od seba. je leto, je pekne, zivot je kratky treba si najst potesenie v drobnostiach.
a som zvedavy ci dokazem takto vydrzat aj v septrembri uz som zvedavy na ten boj mojej mysle
hm,,,tak nad týmto som dlho uvažovala,,,ale v podstate asi som teraz,,,neviem kedy som naposledy bola a kedy budem,,ale práve pravdepodobne som dakujem,,ze komu? asi všetkým okolo mna
aj teraz som šťastná... a povedala by som, že celé posledné tri roky som - vďaka priateľovi....
a tak nejak sa dosť zlepšili aj vzťahy s rodičmi... nie, že by predtým boli zlé, práve naopak, ale konečne sa aj komunikácia medzi nami posunula na inú úroveň
tak stastna ako sa to vezme da sa povedat ze stastna som aj teraz ale ak mam brat stastie ako take, ze mi fakt nic nechybalo a netrapilo a bola som fakt maximalne stastna bolo to na moje 17 narodeniny vdaka mojmu priatelovi kt. sa postaral o tie naj narodky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A bude to znieť hrozne pateticky, ale Ona vie
dôvod:dozvedela som sa že budem jedináčik ešte min.týždeň brat ostáva u babky
aisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii keeeeeeeedd ..
vždy ked nemám na mysli moju "kamošku" ...
a vždy ked sa fotrovci nehadaju .. takze to je len malo chvilok ..
:´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´(
ale praave teras sooom štastnaa ..vlastn ola som dokial som si nepripomenula kamošku ... :´(
a som zvedavy ci dokazem takto vydrzat aj v septrembri uz som zvedavy na ten boj mojej mysle
Ale ozajstny pocit stastia som citila nejak pred par tyzdnami (mozno mesiacmi)...ale nebol na to dovod, len tak.
a tak nejak sa dosť zlepšili aj vzťahy s rodičmi... nie, že by predtým boli zlé, práve naopak, ale konečne sa aj komunikácia medzi nami posunula na inú úroveň