@dumbledore som sa vyjadril, nijak ma to neprekvapuje...a s tym internetom v suvislosti s mravnostnou kriminalitou to neprehanaj, nezijeme az v takej totalite... noo, dumbli, necerti sa ci mam rovno povedat, ze sa mi to nepozdava a ze by som bol rad, keby bolo viac uchylakov alebo rovno viac z nich v base?
citujem statisticky urad sr "Mravnostná kriminalita zahŕňa trestné činy spojené s porušovaním zákonov o mravnosti. Ide o znásilnenie, pohlavné zneužívanie, ohrozovanie mravnosti, kupliarstvo a pod."
no co som na tebe nepochopil? jednoducho vidim iste objektivne priciny takeho poklesu...
ak si myslel nieco ine, asi bude dobre preformulovat otazku
@relativelysarcastic Ja som myslel to čo som napísal. Objektívne príčiny poklesu kriminality trestných činov týkajúcich sa mravnosti, ktoré sú špecifické ako každý trestný čin svojou subjektívnou stránkou sú preto absolútna hlúposť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a zajtra cakam trestne oznamenie
a myslim, ze je to normalne, ludia co maju aj tie podivnejsie chute sa vysantia inac, resp. celkovo mravy uz nie su tymi mravmi co kedysi
no co som na tebe nepochopil? jednoducho vidim iste objektivne priciny takeho poklesu...
ak si myslel nieco ine, asi bude dobre preformulovat otazku