Tí čo máte za sebou štátnice, či už na Bc alebo na čokoľvek. Ako dlho ste sa učili? Štátnicujem totiž za 10 dní a venoval som sa tomu zatiaľ dosť málo.... Potrebujem postrašiť
Zavisi, samozrejme, od skoly, na akej si. Ja som sa na moje planoval ucit tyzden az dva, realita vsak bola trochu ina a mal som nakoniec stastie na otazku. Viem si predstavit ale, ze na medicine sa na statnice kludne ucia aj mesiac.
Ja som mal práve dnes (áno ešte som triezvy) vypracovával som si poznámky a poznatky zachytené z nahrávok asi od marca takže niečo som pochytil už pred mesiacmi, a učil som tak intenzívnejšie možno 20 dní
Ja som na strojarine a učím sa niečo vyše dvoch týždňov a štátnice mám vo štvrtok. Podľa mňa som tomu venovala málo času, ale mám spolužiakov ktori začali včera takže asi je to v pohode
Mala som 4 predmety plus angličtina, s tým že som si veľa toho pamätala zo štúdia, jeden ťažký predmet som prenášala do tretiaku takže som to mala v čerstvej pamäti. Takže som si skôr poriadne opakovala cca týždeň ale s tým, že som pri tom aj pracovala.
Ja som mala štátnice tiež včera, 3 predmety, dosť veľa toho, učila som sa 4 týždne ( nie nonstop, s možno 4 dňami prestávky ). Myslela som si, že nič neviem, vytiahla som si celkom dobré otázky a dala som to.. takže tak
Možno týždeň..10 dní, boli spracované témy a dosť vecí som si pamätal aspoň o čo sa jedná Dostal som otázky na tému, ktorú som extra neštudoval..tam som sa chytal v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov