Stáva sa aj vám...že napríklad rátate príklad z matiky a pristihnene sa pri tom ako myslite na niečo iné? Teda že sa nedokážete sústrediť na učenie?...Mňa už to teda fakt štve ...
raz som mal obdobie že som sa naopak nevedel sústrediť na nič iné iba na matiku. V hlave som mal všetky možné vzorce a čo som videl to som do nich nával. Snívalo sa mi z číslami ako ich píšem rýchlo na papier, ale vždy som sa pomýlil a opravoval ich. Integrály, derivácie, fourierove rady. Našťastie ma to už prešlo
Nakoľko mám rátanie príkladov na hodine rada (lebo buď rátam ako o dušu všetky príklady rad radom sama, alebo vyrátame za hodinu max dva a každý kuká na tabuľu, lebo ničomu nerozumie a pri obidvoch prípadoch čas vážne letí) a doma nikdy nič nerátam (len výnimočne), tak sa mi toto fakt nestáva.
no ja už do školy nechodím, ale tak na učenie som nikdy nemyslel Učiť som sa nepotreboval a v škole som radšej kreslil ako dával pozor A rátať? Načo? Veď opíšem to čo vypočíta spolužiak
@skip Ja ked som sa ucil na skusky, tiez som maval take obdobie, ze este vo sne som cital papiere, hlavne ked to bolo na prijimacky, tie otazky 2167, 2168, 2169...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kedysi, ale to iba preto že ťa daná problematika nebaví, nezaujíma podľa mňa....lebo toto sa mi stávalo keď som sa na strednej učil SJ