ano a niekedy v snoch aj hram na gitaru a dost dobre to znie (v realnom zivote gitaru ani neviem drzat). a uz som aj mala sny kde som spievala svoje oblubene pesnicky.
nespominam si. mne sa vzdy sniva nejaka apokalypsa, kde zachranujem ludstvo alebo bojujem proti votrelcom a mimozemstanom a demonom a neviem komu, a obcas sa stava, ze mi pocas toho, ako niekde strielam alebo utekam, hra nejaka hudba ale neviem ci je to fakt pravda, alebo sa mi to len zda
heh, sníva sa mi nielen o hudbe, ale aj o kremešoch, plných stoloch pečených kačíc a vína...pretekoch s autami, ale aj to, že keď ma niekto naháňa, vždy mu ujdem
a ano pamätám si sny, podmienka je ráno sa nepozrieť do okna
inak tiez podobne sny mavam, ako @6 same apokalypsy a tak.Nalety na mase mesto a ja cirou nahodou najdem bombardery a kokotiny pred nasim barakom a viem to pilotovat, alebo strielam nackov alebo alienov.. raz som letela do vesmiru ako dobrovolnik a vsade okolo na planetach zivot, ktory nam vlada tajila, tak ma chceli odjebat rovno vo vesmire a uhladit stopy ako nejaku nehodu.. A nakoniec som sa s jednym typkom spojila a uvrazdili sme ich my. alebo som musela chranit chalana, ktory vymyslel auto na pohon cisto iba zo vzduchu a chceli ho zabit ropni magnati.
K veci, ano, hrava mi muzicka. Casto je to az neprijemne, nemozem ju dostat z hlavy a tony sa spomaluju a natahuju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
:/
a ano pamätám si sny, podmienka je ráno sa nepozrieť do okna
K veci, ano, hrava mi muzicka. Casto je to az neprijemne, nemozem ju dostat z hlavy a tony sa spomaluju a natahuju.
asi @7 a je to skoda