Uvedomujem si, že tu táto téma bola už miliónkrát, ale nikde som nenašla aj tieto podkategórie. Preto som to sem dala teraz.
A hej, medzi štvrtou a piatou, šiestou a siedmou, ôsmou a deviatou možnosťou nie je žiaden rozdiel, ale nevedela som sa rozhodnúť, ktorú formuláciu sem strčiť, tak som dala obe.
podľa mňa je tam rozdiel..... ja som to pochopila tak ... napr. že optimistický pesimista je človek čo neverí že sa niečo dobré stane ale aj tak je pozitívny.... no a pesimistický optimista je zas opak... verí že sa niečo dobré stane ale pristupuje k tomu negatívne neviem či je to zrozumitelné ....ale ja to takto chápem a preto som dala možnosť akú som dala
pesimista... vždy najprv zvažujem a rátam so všetkými zlými možnosťami ....človek by si myslel , že je to fajn lebo potom aspoň nie som sklamaná ,že niečo nevyšlo ...ale aj tak som ...pretože kúsok vo mne vždy dúfa
podľa mňa je celkom rozdiel medzi optimistickým realistom a realistickým optimistom, pretože optimistický realista vidí realitu optimisticky a realistický optimista je taký triezvy, optimistický, ale v reálnej miere...
okej dosť bolo filozofovania, už ani neviem, kde som sa prihlásila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A hej, medzi štvrtou a piatou, šiestou a siedmou, ôsmou a deviatou možnosťou nie je žiaden rozdiel, ale nevedela som sa rozhodnúť, ktorú formuláciu sem strčiť, tak som dala obe.
nie ale, záleží od veľa vecí, napr. mesiac pred skúškou som vždy strašne optimistická že jasné to dám, tesne pred skúškou ťažko. a tak podobne.
okej dosť bolo filozofovania, už ani neviem, kde som sa prihlásila