Rodičia vám kupia zrkadlovku vy sa odfotíte 17.x ( berú sa aj fotky trávy, nejakého stromu čo máte na záhrade alebo fotka vašeho psa je veľmi pesvečivá najlepšie nezaostrená ) a potom si založíte stránku na Facebooku že xxxxPhotography a je z vás fotograf.. tadá
Nie, ale chcela by som.. aj keď neviem no, boli by to tak trochu asi vyhodené peniaze, keďže veľmi nemám skúsenosti s fotografofaním. Ale raz si zrkadlovku určite zaobstarám.
nemam ale chcem, a aj si ju kupim, bavi ma fotit a upravovat fotky, moj fotak aj ked nie je zly tak pomaly dosluhuje a je smutne, ze teraz kazdy kto chce zrkadlovku (a chcel by ju aj bez tohto supermega boomu deti co nevedia fotit) je povazovany za pozera, alebo ze chce byt in, alebo co....
Na tomto birdzi mi pripada ze kazdy kto ma zrkadlovku musi byt hned pozer co sa hra na fotografa a ti co ju nemaju, nas co ju mame nemaju "radi"...Nechapem tuto dobu
@14 no aj takí musia byť dnes ma už ani neprekvapuje, keď vidím 13-15 ročné deti so zrkadlovkami v ruke, čo fotia na automatiku, ako som mala nedávno v Inchebe v BA
Tak ja kupujem za 2 mesiace, pretože fotenie ma baví rovnako ako tanec, spev, maľovanie, hranie na nástrojoch... Neberiem to tak, že budem fotiť kvetinky a konáriky... iba ak bude niečo fakt zaujímavé.. Som skôr na portréty a fotenie zvierat a tvrdo na ňu makám, každý týždeň si ničím kolená, ruky a chrbát, aby som si na ňu zarobila..
Mám zrkadlovku, ale skôr pre vlastné účeli. Nie aby som sa chválila alebo neviem čo. Ale na automatike fotím lebo mi nezaostruje dobre obraz, musím to dať opraviť. Baví ma fotiť, moja mamč pečie torty tak tie treba nafotiť, chovám potkany a ked sú malé treba nafotiť napríklad. Ale nemám ju nejako "profesionálne" len pre moje potešenie Stále sa učíím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nemám ju ale v budúcnosti ak okolnosti budú vyhovovať a aj moje túžby a potreby tak možno.... proste možno...
@14
a narozdiel od väčšiny mladých dievčat / chlapcov ju majú, sa aj snažím
Tak ja kupujem za 2 mesiace, pretože fotenie ma baví rovnako ako tanec, spev, maľovanie, hranie na nástrojoch... Neberiem to tak, že budem fotiť kvetinky a konáriky... iba ak bude niečo fakt zaujímavé.. Som skôr na portréty a fotenie zvierat a tvrdo na ňu makám, každý týždeň si ničím kolená, ruky a chrbát, aby som si na ňu zarobila..