Podľa mňa je celkom zaujímavé že ešte niesom chorý. Už cca dva týždne som pravidelne v blilzkom kontakte z chorým človekom, cca pred jedna týždeň som celý večer pil z tej istej fľaše ako dva kamarátky, ktoré mali v tých časoch silnú angínu. Chodím s holou
aj ja mám super imunitu naposledy som antibiotiká brala asi pred 6-7 rokmi a za tých 7 rokov som bola len raz tak viac chorá, že som bola aj doma inak len také slabšie prechladnutia a nedá sa povedať, že by som si tú imunitu nejako extra posilňovala
@hergot raz som sa pohyboval v kolektive kde bolo z 25 ludi chorych asi 22.. nie naraz ale behom 2 tyzdnov sa prestriedali vlastne vsetci okrem mna. Mne absolutne nic nebolo, pricom je jasne ze som vo velkom prisiel do styku s virusom.. mal som neskutocne dobru imunitu, pravidelne som sportoval, kazdy tyzden chodil do sauny(to je strasne zdrave celkovo a aj na imunitu)
máš dobrý imunitný systém, len pozor, netreba to podceňovať...
v mnohých prípadoch takýchto ľudí prešlo auto, spadli na ľade a sa dochrámali, nabúrali na aute...
keď nie jedno, tak druhé, maj to na pamäti...
poznal som primára kúpeľov, ktorý nebol takmer celý život chorý, no a raz išiel z pošty a na chodníku prešiel jeho a ešte jednu matku s kočiarom odtrhnutý náves z nákladného auta a všetkých troch zabil...
@zajkousko osud no.. moze clovek cely zivot fajcit 40 cigariet denne a nikdy nic nebude mat s plucami, dozije sa 80 ky.. moze niekto dostat rakovinu pluc bez toho aby v zivote jedinu cigaretu vyfajcil !!! nikto nevie kedy a na co zomrie, co sa mu stane, mozes byt 10000 fyzicky zdravy ale nie tvojou vinou do teba niekto v aute havaruje a nie si superman ani chuck norris ze to prezijes..
ja mam pohlavnu chorobu HPV ale som proti nej zaockovany a beriem lieky na imunitu takze vsetci okolo mna su chory a mne nic nie je. chodim cvicit a mam silu ako nikdy predtym.
tiež nezvyknem byť chorá, antibiotiká som nebrala ešte nikdy a nežerem nijaké tabletky, panadoly, vitamíny a ktoviečoešte.
behám v noci aj teraz v decembri bežne v silonkách, počas práce chodím na cigu iba v ramienkovom tričku a tenkej mikine za akéhokoľvek počasia a nič mi nie je tiež si navrávať, že otužovaním som nadobudla imunitu
čosí, ja som na imunitu musela brať lieky 2 mesiace,
ále! tiež chodím po vonku rozopnutá, bez šálu, čiapky, rukavíc, bez siloniek...som zvedavá kedy zas ochoriem
hmm vsetci tu pisu ako maju silnu imunitu to mate fajn ...ja nemam taku silnu imunitu sice ani slabu ale tak raz alebo dvakrat do roka som chory maximalne...tak nejake odporucanie ako by som si mohol posilnit imunitny systems by som bral .. ...vdaka
závidím ti! ja som chorá minimálne raz za mesiac a to som mala do predminulého roka super imunitu! mohla som aj v zime v tričku chodiť a bola som fit teraz stačí že je jedna osoba v triede chorá a už som aj ja alebo stačí aj to že zaspím s oknom otvoreným na vetračku a hneď mám teploty niekoľko dní možno je to čiastočne aj kvôli tomu že dosť málo spávam, ale tak čo už zatiaľ som nenašla spôsob ako to riešiť a to som aj na vitamínoch, ale nepomáha to vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v mnohých prípadoch takýchto ľudí prešlo auto, spadli na ľade a sa dochrámali, nabúrali na aute...
keď nie jedno, tak druhé, maj to na pamäti...
poznal som primára kúpeľov, ktorý nebol takmer celý život chorý, no a raz išiel z pošty a na chodníku prešiel jeho a ešte jednu matku s kočiarom odtrhnutý náves z nákladného auta a všetkých troch zabil...
behám v noci aj teraz v decembri bežne v silonkách, počas práce chodím na cigu iba v ramienkovom tričku a tenkej mikine za akéhokoľvek počasia a nič mi nie je tiež si navrávať, že otužovaním som nadobudla imunitu
ále! tiež chodím po vonku rozopnutá, bez šálu, čiapky, rukavíc, bez siloniek...som zvedavá kedy zas ochoriem