teda raz na lyžiarskom ma zobudila uprostred noci kamarátka, pamätám si len také útržky z toho a ráno mi rozprávala čo som robila, ale to nebola námesačnosť podľa mňa celá príhoda ale aj tak nebude takto tu
neviem či je to namesačnosť, ale od spolubyvajucej a iných známych viem, že často ked sa v noci zobudia sa prechadzam po izbe, zatváram otváram dvere/okná, sedím na posteli alebo tak podobne
keď som bola malá tak častejšie, teraz menej trochu...ale tak som si sadla a rozprávala sa , chodila po byte, líhala si uprostred chodby, chcela čúrať bratovi do skrine, vyčúrala sa do šuflíku, obliekla sa o 1 v noci na imatrikulácie, vyhádzala som si oblečenie zo skrine, brala si detský kočík do postel, nosila periny do obývačky a kričala že mi vzali mobil.. atd...
Uz som nebol dobrych 10 rokov namesacny.. ale viem ze raz ked som bol namesacny (mal som cca 10 rokov) tak som normalne vysiel z izby, odomkol byt, vysiel na chodbu a isiel som sa vyšťať do vytahu lebo som si myslel ze to je zachod, rodicia ma zastavili ked uz som stál vo vytahu so stiahnutymi nohavicami vraj a to bolo uprostred hlbokej noci.. ale potrebu som urobit nestihol.. A pytali sa ma ze co robim a vraj som s takym kludom odpovedal ze idem cikat, akoze nic nezvycajne..
Moj brat to mával, keď bola zaseretý. To bolo srandy!
Raz z ničoho nič vyskočil z postele a čosi neviditeľné zo zeme dával do neviditeľného kýblika. Keď som sa ho opýtala, že čo stvára, tak mi úplne pokojne odvetil, že zbiera huby.
Raz tiež z ničoho nič vstal, išiel do kuchyne, suverénne otvoril mikrovlnku, vybral z nej ten ťažký tanier, jebol ho o zem a šiel zasa spať.
O cikaní v kuchyni ani nehovorím.
Raz sa v noci zobral aj s perinou a dal ju do vane. Potom sa vrátil, vyzliekol sa dohola, sadol si na posteľ a kukal do blba. Po piatich minútach začal tuho ručať, že mu dakto ukradol perinu.
Raz ho nám bol vrátiť sused ráno o tretej, že ho našiel spať na rohožke pred ich dverami.
Raz vstal, vyšiel z bytu, zazvonil každému susedovi a zas išiel spať.
Asi dva roky dozadu, keď som ešte bývala u mamy, došiel asi o druhej ráno ku mne do izby, postavil sa ku posteli a vyceril na mňa zuby. Ceril tie zuby, ceril asi 10 minút, potom mi oznámil, že som piča a šiel spať.
No ja bývam dosť často...Chodím po dome, zažínam svetlá, premiestňujem nábytok,v lete vyťahujem zimné bundy a obliekam sa do nich a podobne. Mamka hovorí,že za posledný mesiac ma našla už asi 15x sedieť v noci na posteli,všetky svetlá som zapla na poschodí a mumlala som si... A ja si proste ráno nič nepamätám.
ja o tom vlastne neviem... teda iba z rozprávania, ale nič výrazné nerobím iba sa ma všetci strašne boja lebo mám vraj strašne vypúlené oči a keď mi kážu ísť spať (ľudia okolo) tak sa okamžite nazúrene hodím o posteľ a spím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
chodil po izbe, hovoril: "Ja som tu generál!" alebo "Ejo, zober si pušku a choď strážiť!" a také
Raz z ničoho nič vyskočil z postele a čosi neviditeľné zo zeme dával do neviditeľného kýblika. Keď som sa ho opýtala, že čo stvára, tak mi úplne pokojne odvetil, že zbiera huby.
Raz tiež z ničoho nič vstal, išiel do kuchyne, suverénne otvoril mikrovlnku, vybral z nej ten ťažký tanier, jebol ho o zem a šiel zasa spať.
O cikaní v kuchyni ani nehovorím.
Raz sa v noci zobral aj s perinou a dal ju do vane. Potom sa vrátil, vyzliekol sa dohola, sadol si na posteľ a kukal do blba. Po piatich minútach začal tuho ručať, že mu dakto ukradol perinu.
Raz ho nám bol vrátiť sused ráno o tretej, že ho našiel spať na rohožke pred ich dverami.
Raz vstal, vyšiel z bytu, zazvonil každému susedovi a zas išiel spať.
Asi dva roky dozadu, keď som ešte bývala u mamy, došiel asi o druhej ráno ku mne do izby, postavil sa ku posteli a vyceril na mňa zuby. Ceril tie zuby, ceril asi 10 minút, potom mi oznámil, že som piča a šiel spať.
DDD
kedze postel mam priamo pod lampou tak som sa postavila na posteľ a skákala že mami tam ti visí mobil (ale ja som ho fakt videla)
a raz som chcela ujsť potom som šla na wc a mama mi chcela nohavicky stiahnut ale som jej to nepustila