pytam sa napriklad preto, lebo jeden bankomat je u nas na takom mieste, kde sa casto pohybuju ludia a cigani a kazdy kto tam vybera, sa tvari akoby mal pri sebe pol kila travy
@piter09 ja som tak šla platiť dovolenku kartou, dala plnú sumu a nič, potom dala, že 500 eur a nič, 400 eur, a nič... 300 eur a nič...a potom otázka:"pošlete nám to cez IB?"
nie, som skôr nervózna, keď si niekto predo mnou vyberá 15 minút keš...áááálebo keď si idem vytiahnuť malú sumu, ale už sa nedá (sú na výber len vyššie sumy)!!! to ma vytáča
inak mna strasne fascinuje slovensky zvyk dostat vyplatu v jeden den a v ten isty den ju vybrat z bankomatu a nosit pri sebe v penazenke a zaroven platit za vedenie uctu
len niekolkokrat sa stalo, ze som musel vyberat viac ako 20 eur.. ale hej, ked som vyberal vacsiu sumu bol som nervozny aj ked som stal meter od banky, do ktorej som s tymi peniazmi isiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
.. @9
s touto fesandou by si asi taky spoceny na riti z toho nebol
len kde taku ukradnut?
teraz sa bojim smsiek o zostatku na ucte
» www.alpineco.com/armored/PDFspec...
SPOT ON!