Nie som. Pretože mi to príde maximálne hlúpe. Načo. Len sa tým strápniš a nič tým nevyriešiš. Ak ťa bude chcieť podvádzať, tak to urobí aj keď mu budeš ty robiť scény na celú ulicu.
Rada, ako si nezničiť vzťah? Buď začni chodiť s niekým, komu budeš veriť, alebo proste nežiarli...
@ssnehulienka viem,že ma ľúbi...ale zase nie som naivná..veď je to chlap...a keĎ si vypije...prečo by nemal odolať inej?? aj keĎ mi stále odpovie,že má mňa...
@nika146 what the fuck? tera z neviem ci si pribrzdena ty alebo on. akoze preco by nemal odolat inej? no asi lebo ta lubi ci? alebo ti to pride normalne? akoze ak chodi kazdy piatok s kamosmi do baru tak si to predstavujes tak ze milujuci jedinec po par poldecakoch riesi kazdu vaginu?
@ssnehulienka až tak nie...ale nebuďte také naivné..to sú chlapi...a poznám aj jeho kamošov a hneď pôjdu a balia iné..aj keď sú zadaní..takže..aj keď viem,že môj je iný..len dokedy
@nika146 tak s tymto pristupom to mas dievca celkom tazke. a prosim ta najdi si niedke rozdiel medzi naivitou a doverou, dobre? pretoze zakladom vztahu je prave dovera, a prave preto ziarlis ako najata, ze si stale predstavujesze ta podjebava s inou, pretoze mu nedoverujes. nechcela by som byt tvojim chlapom.
ano, muzi su hovada, koniec koncov, aj zeny. ale ked nevies cloveku, ktory tvoju doveru este nesklamal doverovat, tak potom nemas ako vytvori t fungujuci vztah. to je vsetko odo mn.
aj ja verím, veľmi verím, nemám nijaké výhrady...viem, že by ma partner nepodviedol...
ale aj tak občas žiarlim veď ho milujem a pre mňa je prirodzené, že všetok čas chcem tráviť s ním...a predsa sa vždy nájde niekto/niečo, čo mi ho na chvíľku "ukradne" (nevravím, že je to zlé)....( a vtedy sa dostaví chtíč po danej osobe a aj žiarlivosť
@nika146 tvrdíš, že "je to chlap" ... ale to je naozaj zlá argumentácia na to aby neodolal... tak ako medzi mužmi, tak aj medzi ženami sa nájdu jedinci, ktorým vernosť nič nehovorí a po pár poldecákoch hneď skáču po inej/inom... avšak tak isto sa medzi mužmi, aj ženami nájdu takí jedinci, ktorí aj keby mali promile alkoholu v sebe odolajú a nepodvedú lebo vedia, že majú svoju lásku, ktorú milujú...
otázne však je kam patrí tvoj drahý a na tú otázku si dokážeš odpovedať len ty... mala by si ho poznať natoľko aby si vedela kam ho môžeš zaradiť... ak patrí k sukničkárom tak žiarlivosť je na mieste a ja by som riešila aj rozchod...ak mu však veríš a nejaví sa ti ako človek čo by mal tendenciu podvádzať načo až tak príliš žiarliť?? proste mu ver... a že je to chlap? a čo?! aj chlapi vedia byť verní...
žiarlivosť je prirodzená... je logické, že sa bojíme aby sme neprišli o svoju lásku.. aby nám ju neukradla nejaká iná... veď už len pri predstave, že by inú bozkával nám stúpa tlak... avšak všetko treba s mierou.... prílišná žiarlivosť vzťah zabíja... zvlášť ak nie je odôvodnená.... preto sa hlboko zamysli či môžeš svojmu partnerovi veriť a ak áno snaž sa tú mieru žiarlivosti nájsť
@nathalicatko musim povedat,ze sa mi velmi pacia tvoje nazory ohladom lasky a partnerstva a tak. uz som si vo viacerych forach vsimla zaujimave nazory od teba v tejto oblasti.len tolko som chcela.
@momoglamorous myslíš? no ja neviem, celkovo tento portál je čudný a nad týmto by som mohla aj celý deň filozofovať, ale nejdem, by ma rozbolela hlava , hlavne ja, čo sa neviem nikdy rozhodnúť , takže vlastne, čo som tým chcela povedať .. asi ani nič , že vďaka za názor
@purpledrug666 nemyslim, viem a nechapem, ako sa mozes nazvat skaredou a potom tu pozrem random fotky a tuctovej babe az serede vravia aka je krasna, tiez by ma hlava bolela, kebyze to mam rozoberat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Rada, ako si nezničiť vzťah? Buď začni chodiť s niekým, komu budeš veriť, alebo proste nežiarli...
Ale keď nemam, nevyhladavam, tiež nerobim scénky... a byť tebou, skusim sa o tom porozprávať aj s "druhou" stranou
ano, muzi su hovada, koniec koncov, aj zeny. ale ked nevies cloveku, ktory tvoju doveru este nesklamal doverovat, tak potom nemas ako vytvori t fungujuci vztah. to je vsetko odo mn.
ja si dovolím odporovať...
aj ja verím, veľmi verím, nemám nijaké výhrady...viem, že by ma partner nepodviedol...
ale aj tak občas žiarlim veď ho milujem a pre mňa je prirodzené, že všetok čas chcem tráviť s ním...a predsa sa vždy nájde niekto/niečo, čo mi ho na chvíľku "ukradne" (nevravím, že je to zlé)....( a vtedy sa dostaví chtíč po danej osobe a aj žiarlivosť
otázne však je kam patrí tvoj drahý a na tú otázku si dokážeš odpovedať len ty... mala by si ho poznať natoľko aby si vedela kam ho môžeš zaradiť... ak patrí k sukničkárom tak žiarlivosť je na mieste a ja by som riešila aj rozchod...ak mu však veríš a nejaví sa ti ako človek čo by mal tendenciu podvádzať načo až tak príliš žiarliť?? proste mu ver... a že je to chlap? a čo?! aj chlapi vedia byť verní...
žiarlivosť je prirodzená... je logické, že sa bojíme aby sme neprišli o svoju lásku.. aby nám ju neukradla nejaká iná... veď už len pri predstave, že by inú bozkával nám stúpa tlak... avšak všetko treba s mierou.... prílišná žiarlivosť vzťah zabíja... zvlášť ak nie je odôvodnená.... preto sa hlboko zamysli či môžeš svojmu partnerovi veriť a ak áno snaž sa tú mieru žiarlivosti nájsť
jemineny ďakujem som veľmi rada, že niekto sympatizuje s mojimi názormi...zvlášť ak ide o osobu, ako si ty
ešte raz, vďaka (
nemas za co