@mixelle Celé slovensko je banda debilov ktorý si to radšej na tu prijebanú šou prepnú, lebo majú tak nudný život že už im nič iné neostáva len sedeť večer pri fakt „vysokej“ úrovni večerných programov :/ a nie spisovať petície..
mohli by spravit dalsiu dcersku televiziu kde by chodili tieto sutaze...mozno by sa obcas uracili aj na nejaky film bez stalloneho. ved ako minule isiel o pol 11 rano cez pracovny tyzden Dobry Will Hunting
keď som sa dopočula,že farná a rytmus bdue v porote tak som ostala zarazená .. neviem si to nejak predstaviť zatial ale nevadí..nemám nič ani proti nej ani nemu..
aj tak si zas pozrem asi už iba castingy.. už je tej superstar moc.. . ale zas treba dať šancu mladým spevákom
ewa farna robí všetko možné, ale to sa kvalitonu hudbou nezvať nedá...
Rytmus.. ehm, tak proti nemu nemám nič, lebo svoju hudbu vie robiťveľmi dobre aaa Palo Habera by si už mal dať pohov, lebo on si asi sám kupuje CDčka.. netuším, kto by ho mohol počúvať..
...a ešte dačo.. keď sú takíto ´skvelí a kvalitní´ hudobníci v porote, tak ani neočakávajme, že sa ešte niekedy bude robiť kvalitná hudba
Pala Haberu naserú všade, na to som si už zvykla. Aj to, že tam dajú chudátko Evu ale RYTMUSA? A prečo ako?!!!! Úplne nechápem. už len kvôli tej porote by sa to neoplatilo pozerať. ... Nie že by tam dali naozajstné "celebrity" ale oni tam dajú hentaký odpad...joj
inak, mňa vôbec netrápi Rytmus, on keď chce, tak povie aj niečo inteligentné... ale koľko má tá Farna rokov? ONA má hodnotiť spevákov? veď sama je ešte decko, ja osobne od nej poznám jednu pesničku a ani tá nestála za veľa
a teraz vam prezradim navod ako spravit diskusiu ktora bude mat 500+ prispevkov.. staci ked napisete v nazve nejake z tychto slov - rytmus, hana montana, justin bieber, lady gaga a aj ked ich tu kazdy neznasa tak to bude top tema mesiaca
všetci von okrem ewy a gabiny ! a ten debil habera čo je snáď všade nasratý mi už lezie na nervy. no zase ewa je dosť mladá na to aby išla do poroty. nuž každý niekde začína!
a Ewa je jediná spevačka v Čechách aj na Slovensku ktorú ešte dokážem počúvať..ostatné sú všetko na jedno kopyto.. ale je zas pravda že je trochu mladá takže neviem...ale som rád že tam bude
RYTMUS?????? to NEMYSLIA VÁŽNE !!!!! .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................nechápem..................................................S Ewou súhlasím je v pohode
rytmusa tam dali podla mna na to aby si pritiahli divakou seckych bude zaujimat ako sa tam bude spravat a podobne a ta farna ? to co je sak ma tusim ale 18 rokov a ma byt porotkyna ? trochu blbe a. ale saK cele je to blbost
čo tam do čerta robí niekto taký ako je Rytmus a Ewa Farná??? tomu nechápem... ako dobre Haberu chápem, že ho tam dali, ale hento??? to už sa ani len neoplatí kukať, keď tam strčili také indivíduá... som z toho totálne znechutená, hlavne z Rytmusa, ktorého moc nemusím... celé to ako pokazili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Ja uz ani neviem kto vyhral minule...
ale teda kuknem si to, čo bude tlachať ta sračka
ano hádžem zas do jedného vreca, česť výnimkam.
druhé ma napadlo žeby tam mohlo byť
som rada že je tam habera
ale rytmus ? toto mi nerobte, čo on sa vyzná do hudby? môže tak maximálne hodnotiť potenciál a vystupovanie ale spev?
aj tak si zas pozrem asi už iba castingy.. už je tej superstar moc.. . ale zas treba dať šancu mladým spevákom
ewa farna robí všetko možné, ale to sa kvalitonu hudbou nezvať nedá...
Rytmus.. ehm, tak proti nemu nemám nič, lebo svoju hudbu vie robiťveľmi dobre aaa Palo Habera by si už mal dať pohov, lebo on si asi sám kupuje CDčka.. netuším, kto by ho mohol počúvať..
...a ešte dačo.. keď sú takíto ´skvelí a kvalitní´ hudobníci v porote, tak ani neočakávajme, že sa ešte niekedy bude robiť kvalitná hudba
Počkať, to ako vážne?
ale podľa týchto mien už naisto viem že si nepozriem ani jednu časť
Ale rytmusko tam bude ?? No mám ujeb
už len kvôli nemu si pozriem jeden diel
...kazdopadne to moze byt zaujimave
Rytmus? to nemyslia vazne!!! Markize a Nove asi totalne zasibava, ked do poroty posadia tohto dementa
a Ewa je jediná spevačka v Čechách aj na Slovensku ktorú ešte dokážem počúvať..ostatné sú všetko na jedno kopyto.. ale je zas pravda že je trochu mladá takže neviem...ale som rád že tam bude
a čo sa týka samotnej SUPERSTAR, radšej no comment... dnes som nadával už dosť...
podla mna porota by mohla mat lepsich ludi....
A ostatné...och bože aj tak to nekukávam :/
Zvyšok nekomentujem. Jeden lepší ako druhý..
Ewa Farna? aha no, tak 17rocna v porote...
Habera je vsade... uz len jeho vlastna talkshow mu chyba...