Nam to dnes KONECNE povedali a myslim ze vacsina ludi je celkom spokojna.nasli sa aj taki co nedali nad 33% a maju pruser ale vacsinou to dobre dopadl ja osobne som uplne stastna cakala som horsie vysledky a co vy?Mysleli ste ze budete mat viac/mene
jasne ze ma prekvapili....ale v dobrom....ale mam spoluziaka co spravil slovinu na 32,82 %....cize nato aby spravil mu chybalo 0,18 %...mna by asi roztrhlo
Tak ja som spokojná na to, že večer pred testami som popíjala do druhej rána s kamarátmi to dopadlo skvele... až moc dobre... A anglina tá ma šokovala až extrémne...
noo ja som absoluutne neni spokojna bo som sa ucila jak debil a nic z toho bo slovinu som sice dobre az moc dobre spravila ale anglina test som nespravila a sloh spravila ale nevadiii ved na ustnych sa uvidiii kto je lepsiii
Ľudkovia prosím vás dajte mi vedieť či sa dajú zisstiť výsledky aj na internete a ak ano tak na akej adrese.... prosíííííííííííím vás ľudkovia dajte mi vedieť. ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov