Ste spokojný/á so svojim menom? Čo si myslíte o zmene mien alebo pridávaní ďalšieho?
Odmala som so svojim menom bola úplne spokojná. Avšak čím ďalej tým viac mám pocit, že tuctové meno ako je v mojom prípade Zuzana sa ku mne nehodí pre svoju obyčajnosť a jednoduchosť...Už som uvažovala, že si pridám ďalšie prípadne si ho zmením. Je to síc
ja som bola, naopak, vzdy so svojim menom nespokojna..avsak cim dalej tym viac sa mi paci pre svoju "vynimocnost" ...nie je nas vela a ludom sa zda moje meno zaujimave..takze som spokojna
@5 a ako sa teda volas? a urcite by som si nemenila meno len kvoli tomu ze sa ti zda tuctove...zuzka je pekne meno. keby ma to uz velmi trapilo tak by som si pridala nejake tretie
@3 tu vzdy ludia chcu druhych problemy.......a ja som nebol spokojny s mojim menom ze marek ake obycjaneee:d ale urcite by som uz nevymenil aj ked si dost ludi mysli ze som riso.. ale marek som ja a wzdy budem :d a @rysho255 som ako netovyy
@3 to nie je problém... také veci problémami nenazývam...a ja diskusie na riešenie problémov nepoužívam a ani nikdy nebudem... len ma zaujíma názor na túto tému.. nič viac
mne sa moje nepacilo, ale uz som si zvykla, od starkeho sa mi vzdy pacilo, ked mi povedal Mata, iny mi hovorili Tina- a to mi pripadalo ako meno pre psa,
som Martina, ale Tia je najkrajsie podla mna /Tia mam umelecke meno /
pacia sa mi kratke mena
Tak ja som Mariana a som so svojím menom spokojná ( díki mami oci) a neviem... podla mna netreba dávať ďalšie meno, šak aj tak ťa potom väčšina volá tým prvým
nie moje meno michaela je otrasne..ale tak co uz s tym narobim..zmenit si ho este nemozem a aj keby som mohla tak to asi neurobim lebo by som si na to nove nezvykla..takze jedine co mozem urobit je slubit ze JA SVOJIM DETOM NEDAM TAKE TUCTOVE A SKAREDE MENA...
mne sa moje meno tiez paci.. ved komu by sa johny sheek nepacilo
ale tak.. nie som ziaden JAN, JANO, ani nic podobne..
a moje real name sa mi paci tiez.. myslim ze krajsieho niet ) len si ho sem tam asi nazsluzim..
podla mna mam hnusne meno ze Kristina: disappointed: ale prezyvka sa mi celkom paci Kika ale doma ma vsetci volaju Tina akoze neviem preco sak ja tam mam dlhe i
ja som Romana a odmalicka som mala strasne mindraky kvoli tomu...nik sa tak nevolal..na celej skole som bola jedina..pak uz bolo coraz viac zauzivane .ale ted uz som si ted nan zvykla a neviem si predstavit ze by som mala nejake ine..
Ja som Barbora a som s ním spokojná, aj napriek tomu, že je grécke a Grécko neznášam, ale predsalen to aspoň znamená cudzinec, barbar... Takže také grécky negrécke. Ale nejaké čisto slovanské by sa mi ľúbilo.
Ja svoje meno milujem,náhodou s ami fest páči a som s ním spokojná a nikdy ma netrápili veci ohľadom toho keď sa malé dievčatká chcú volať Shakira alebo Sisi a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
som Martina, ale Tia je najkrajsie podla mna /Tia mam umelecke meno /
pacia sa mi kratke mena
ale vazne, mne sa paci, je moje a nema take kazda
Ja mám normall meno....keby som si ho zmenila,chýbalo by mi
ale tak.. nie som ziaden JAN, JANO, ani nic podobne..
a moje real name sa mi paci tiez.. myslim ze krajsieho niet ) len si ho sem tam asi nazsluzim..