Po roku a pol skončil na stene Galaxy S1..ale je to super pokiaľ cestujete a pohybujete sa po neznámych miestach. To máte mapu,kompas,GPS,notebook, telefón a peňaženku v jednom
no zatial mám tento svoj len pol roka ale spokojný som predtým s mojou starou nokiou 5310 XM som bol tiež až dokedy som ju neutopil, ešte predtým Sagem my-x7 bola katastrofa ale to kôli predajcovi skôr a úplne prvý siemens a55 a s ním som teda nebol moc spokojný lebo ho vybrali rodičia ale aj tak lepšie ako ten sagem :/
@padres no len keď je už plná pamätať,, ale tak na volanie, sms, internet, hudbu a občas dačo odfotiť mi úplne stačí.. a na to, že je to asi 4. ročný telefón ide super.... nejde zas rýchlosťou svetla,ale nezdá sa mi ani, žeby bola dáka pomalá..
@padres pomale boli len prve symbianove dotykace...5800, 5530, 5230, N97 atd...N95 a jemu podobne boli rychle...tak isto aj nove dotykace a la N8, X7, E7 su rychle...
no a k teme...s N8 som spokojny uz vyse roka...HTC ma stale sere..vcera som updatoval na novy android a cele sa to rosypalo...tak som to preinstaloval a uvidime ake problemy prinesie tentokrat
@padres tak na dnesnu dobu to uz je nemoderny telefon ale svojich casov to bol jeden z naj telefonov...
ja zase neuznavam android...ten sa ma od symbianu este vela co ucit..jedina jeho vyhoda je v tom ze sa da uplne upravit podla seba...to sice aj symbian ale na to potrebujes hodne skusenosti coz ja mam takze mozem s kludnym svedomim povedat ze z mojho pohladu android neni o nic lepsi ako symbian
btw v N8 mam teraz romku upraveneho symbianu belle ktoru robil nejaky chlapik z indie s pomocou nejakeho madara a ide to tak rychlo ze nejaky android moze zavidiet
s androidom mam len same problemy..taketo veci mi nikdy symbian nerobil a to som uz videl vselico
@4lex pokial si dobre pamatam tak na N95 bolo pomale len to ked si mala v jednej zlozke vela aplikacii tak ju dlho otvaralo inak s tym nebol problem a na tu dobu to bol najvykonnejsi telefon...330mhz procak, 128mb ram a nejaka graficka karta
ja mam wave 723 najprv tam bola bada 1.1 teraz som tam dal 2.0 v @kosmiklove každom prípade 2.0 nieje žiadna revolúcia len opravuje chyby a doháňa konkurenciu no myslím že ten systém má perspektivu. S androidom som mal možnosť robiť len na cudzích fonoch ale ten systém sa mi páči a nebál by som sa kúpiť telefon s androidom. Symbian mal som spominanú n73 rád som sa jej zbavil kamarýt má N8 a nadáva na ňu mne sa ten telefón páči ale ja som sním nikdy nerobil viac ako 5 minút.
páčia sa mi tie nové nokie s belle určite by som vyskúšal
@padres ja mam N8 a neviem si ju vynachvalit symbian3 bol oproti tomu pomalemu velky skok k lepsiemu ale aj tak skoro vsetci recenzenti ho moc nechvalili pretoze vraj este ma v com dobiehat konkurenciu...coz som ale troska nepochopil pretoze to ze ma symbian rozdielne prostredie ako android musi znamenat ze je horsi? prechod na symbian annu bol dalsi velky skok a podla mna to bol genialny system no zas moc ludi nepresvedcil...teraz je symbian belle..vyzera jak android a uz zrazu je konkurencie schopny
pritom jedine co sa zmenilo su asi 3 veci...homescreen s widgetmi, rolovacia lista a spodne tlacitka...
no a aby som nezabudol na najvacsiu kokotinu..zrusili triedenie aplikacii do zloziek a vsetko je najebane v menu nakope...inak zbytok je stary dobry symbian so vsetkym co k tomu patri...a lubi sa mi viac ako ten zabuggovany android
presne tak ako hovorí kolega ... symbian je naj ... android len využil situáciu na trhu ... sám som vyskúšal ten ,,super,, OS ale je o ničom naozaj (môj názor) a iOS tiež nič moc čo som sa mal možnosť s ním pobaviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nemám byť prečo nespokojný pokiaľ sa dovolám a ide net
teraz mám N95 už asi dva roky a nemenila by som..
a symbian neuznávam aj ked nový symbian belle vyzerá byť pecka to by som skúsil
ja zase neuznavam android...ten sa ma od symbianu este vela co ucit..jedina jeho vyhoda je v tom ze sa da uplne upravit podla seba...to sice aj symbian ale na to potrebujes hodne skusenosti coz ja mam takze mozem s kludnym svedomim povedat ze z mojho pohladu android neni o nic lepsi ako symbian
btw v N8 mam teraz romku upraveneho symbianu belle ktoru robil nejaky chlapik z indie s pomocou nejakeho madara a ide to tak rychlo ze nejaky android moze zavidiet
s androidom mam len same problemy..taketo veci mi nikdy symbian nerobil a to som uz videl vselico
páčia sa mi tie nové nokie s belle určite by som vyskúšal
no a aby som nezabudol na najvacsiu kokotinu..zrusili triedenie aplikacii do zloziek a vsetko je najebane v menu nakope...inak zbytok je stary dobry symbian so vsetkym co k tomu patri...a lubi sa mi viac ako ten zabuggovany android
... takže u mňa bude vždy symbian na bode č.1