áno i nie, elbo som ale na druhej strane nie som lebo sa mi zasa zapálila koža na ksichte a tie rozne veci hlbšie pod nou, čiže som spuchra...čo by až tak nevadilo, ale normalne sa cítim ako chorá, bolí to jak šlak, obložila som sa vreckovakami omočených v šalviovom vyvare a kukam doktora...teraz AT...a z tohto “marodovania“ nie som moc šťastna... ale do tretej skačem z ostele a idem byť roduktivna isto iste vykričníky
cesty za stastim .D
Tak celkovo som stastna, resp. nemozem povedat, ze by som mala zly zivot. Ale momentalne ma dost seru take tie menej podstatne veci ako napr. ze sa mi dojebava mobil, v skole mame pisomkove obdobie, nie som tak pekna ako by som chcela byt, v robote zmenili dobu pracovneho casu a tak....
megastrálne šťastná :happy:
a páči sa mi že som vymyslela vlastné (pre mňa) epické slovo ktoré už nejaký ten piatok používam na všetko čo považujem za megastráliu 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
cesty za stastim .D
a možno som, len si to neuvedomujem.
a páči sa mi že som vymyslela vlastné (pre mňa) epické slovo ktoré už nejaký ten piatok používam na všetko čo považujem za megastráliu 8)