nechodím do reštaurácií ale kebyže nááhodou fakt pôjdem a úplne náhoudou mi zazvoní mobil tak .......................... by to záležalo od toho kto mi volá....................... ale asi ho zodvihnem
ked som vonku s kamosmi alebo rodinou tak to normalne zdvihnem to je bezna vec ale ked som napriklad u doktora alebo v skole tak si dam tichce zvonenie
ak som von s kamarátmi či rodinou tak v pohode zdvihnem, neodchádzam, potom by sa ma aj tak pýtali kto to bol aké tajnosti mám, keď som odišla.. ak som s niekym, pri kom ten mobil nie je vhodný, vypnem si zvonenie...
Každému z kamarátov dám na stôl notárom overenú žiadosť o zdvihnutie telefónu ...
Ak je pri stole "klasický šum", hluk, v ktorom aj tak nikomu nič nevadí a ja v tom dokážem telefonovať, zdvihnem pri stole, ak mi ten hluk vadí, alebo ak je pri stole ticho a mám dojem, že obťažujem, tak sa vzdialim - bez ospravedlnenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
1. necham zvonit pokial sa dokonci myslienka a nasledne zdviham
2. ak mam v pici spolocnost, alebo to je moc dolezite tak dviham
3. nedviham, potom vypnem zvonenie.
zalezi od spolocnosti.
potom to umlčím.
Ak je pri stole "klasický šum", hluk, v ktorom aj tak nikomu nič nevadí a ja v tom dokážem telefonovať, zdvihnem pri stole, ak mi ten hluk vadí, alebo ak je pri stole ticho a mám dojem, že obťažujem, tak sa vzdialim - bez ospravedlnenia
a odídem aj bez ospravedlnenia kď som len kdesi s kamarátmi a hovor je hodne súkromný, inaksa neobťžujem vzdialiť