áno áno áno - viem, že slinami (pokiaľ by som ich nevypila 2 aspoň 2 litre) sa HIV nenakazím...takže ak by som ja ani on nemali na ústach otvorenú ranu tak by to malo byť úplne bezpečné....ALE - nenapila by som sa...napriek mojej vedomosti a celosvetovej osvete o možnostiach spôsobu nákazy HIV by som bola vysratá a bála by som sa.
všeobecne po ľuďoch z flaše nikdy nepijem ... dokážem urobiť iba jedinú výnimku a to pri partnerke ( je nezmyselné nechcieť sa po nej napiť keď ... však viete )
Nie, lebo aj keď viem, že teoreticky by som sa nakaziť nemal, daný človek by mohol mať zapálené a krvácajúce ďasná alebo čokoľvek a mohol by som sa nakaziť. Jednoducho by som sa bál, lebo sa mám veľmi rád.
No, vzhľadom na to, akým životom žije môj najlepší kamoš a na naše tripy mi je tento scerár dosť známy... Teda s HIV si istý niesom, ale ak by sa potvrdilo, neprekvapilo by ma to.
@waagbistritz69 pokiaľ viem, tak sa HIV prenáša ľudskými tekutinami, teda aj slinami. Ak by sa nakazený napil prvý a na fľaši by ostal vírus a ty sa napiješ hneď po ňom a na ústach budeš mať ranu, do ktorej sa vírus dostane vo veľkom množstve a budeš mať oslabenú imunitu, tak sa môžeš nakaziť.
Ale skôr ťa na tom výlete prejde auto.
@cobra v slinách je moc slabá koncentrácia vírusu, aby si sa ňou nakazil, museli by mať v hube nejakú ranku obidvaja, ale to ťa asi fakt skôr prejde auto a spadne na teba lietadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale skôr ťa na tom výlete prejde auto.