Colt1911, Glock 18 , G36C ...ale neviem či sa to radí na sebaobranu keď s tým hrávam airsoft ...ale je to na nerozoznanie od originálov a keď som šiel minule po meste s AK-47 na chrbte tak každý zazeral po mne asi na tom niečo bude
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h hej to bolo vela takých lebo som zvykol servis robiť chalanom som raz okolo policajnej stanice tak išiel že som mal pod bundou ho zo spodku mi trčala pažba a z vrchu hlaveň ...ale nevšimli si ta pohoda ...jediný kto si to všimol boli ľudia na autobuske a pomalým krokom sa pratali za budovu keď som šiel okolo
@colt1911 ten je už celkom dlho, full auto boli zakázané vždy... Teraz akurát lipšic zakázal aj semi-auto, ktoré sú odvodené od full. Aj tak si to celkom dobre neviem predstaviť na obranu a bežnú strelbu, ten zásobník je prázdny za dve sekundy Ale štandartnú semi-auto 92FS mám, a je to fakt asi to najlepšie čo viem predstaviť.
to je AK-47beta ale nejaký čudný normálne ide do toho Mechabox 3 a dlhá paličková batéria
@weeman ale to len tak som chcel na srandu sem tam si zastrielať , teraz rozmýšlam nad gumenými nábojmi len neviem aké papiere na to treba alebo čo , či zbrojný a nejaké doklady na muníciu neviem
njn, v niektorých situáciách si ozaj hovorím, že teraz by som sa mala asi báť ale keď tak... mám na kľúčoch otvárač na fľaše, a v príhodnej chvíli sa nebudem báť použiť ho
pepper spray nosím so sebou, teda hlavne keď chodím so psom (lebo si viem predstaviť aj krajšie strávené popoludnie ako nechať sa rozthať dvoma dogami)
Ja to volám, že ženský boxer, lebo je oveľa tenší ako ostatné.Ale nikdy som ho nepoužila,popravde by som sa ho aj chcela zbaviť, nechce niekto kúpiť boxer za 10e?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale ostal mi kaser
ale este mam nechty, zuby a viem kricat
@weeman ale to len tak som chcel na srandu sem tam si zastrielať , teraz rozmýšlam nad gumenými nábojmi len neviem aké papiere na to treba alebo čo , či zbrojný a nejaké doklady na muníciu neviem
svetu tuším vládne paranoja.
ešte u žien chápem, ale nechápem načo by som niečo také so sebou nosil...
njn, v niektorých situáciách si ozaj hovorím, že teraz by som sa mala asi báť ale keď tak... mám na kľúčoch otvárač na fľaše, a v príhodnej chvíli sa nebudem báť použiť ho
ale priznávam že istý čas som mal potrebu vlastniť a nosiť so sebou zbraň, našťastie ma to prešlo..