Tak mne začína škola vždy o 7:20 (ak mi opadne nultá tak 8:10) a som tam max do 13:30 (ak mi odpadne posedná hodina tak 12:40, ale stáva sa, že zo školy vpadnem aj 11:50 )
síce ja nechodím už ani na základnú ani na strednú ale nechcela by som to..... veď niekedy som mala problém obsedieť tam do dvanástej a nie to ešte do štvrtej poobede (a pospať si môžem aj po škole)
určite áno, tento rok som mala školu 3x do týždňa o siedmej ráno, veď to keď poviete Nemcovi či Angličanovi, že má byť niekde na siedmu/ôsmu, vysmeje sa vám do xichtu a čo, majú toľko času na všetko čo my dokonca aj zarábajú viacej...
na jednej strane som za..a na druhej som proti...lebo sice sa vyspim ale potom nic nestihnem ........... @lovinme a rakušani a nemci alebo kto chodia na 9 aj do prace
podľa mňa je to blbosť, nech si to posunú na základných ale na stredných? veď keď máme 8 hodín tak idem domov autobusom 16:25 - doma som o 17:00 a keby sa posunie začiatok vyučovania, to by som vtedy chodila domov po 7. hodine?! už tak sa koľkokrát učím do 8. akože a náš voľný čas nikoho nezaujíma? podľa mňa by to malo na svedomí zlé známky v škole, nebol by čas sa učiť a inak : @33 ten "odklad" nemusí byť na každej škole, len si proste vedenie školy môže posunúť začiatok vyučovania-ale nemusí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
?
NIEEEE.. a potom tam do kedy budem?