Ste zo svojou postavou na 100% spokojný? Ak nie, čo by ste zmenili?
No tak ja by som chcela byť aspoň o 5cm vyššia a rada by som zhodila cca trojcentimetrovú vrstvu tuku z brucha, schudnúť však nechcem. Ešte by som nechcela mať tak plochý hrudník. Mám však pocit, že sa s týmto nič robiť nedá, či?
som spokojná, možno o trochu menej tuku na bruchu keby som mala, a užšie ramená, a tak o 3 cm menej na výšku...a dosť mi vadia prsia. ale tie by mi chýbali
Je to čudné, ale kým som nechodila na birdz bola som so sebou spokojná. To asi preto že som vtedy nevedela aké všelijaké veci môžu ľuďom na druhých vadiť O_o
99,9% a stále to tak bude... lebo to percento ma bude držať vo forme nie že si poviem "teraz ej to super, otvorím si čipsy a nepohnem sa z pohovky 2 roky " ...
a čosi také ako výšku načo riešiš? ja neriešim veci ktoré nemôžem zmeniť samozrejme, chcela by som dlhé nohy ale pri 158cm je to dos nemožné jedine sa môžem snažiť obliekať tak aby to spravilo optický efekt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vyska je ok, chcela by som kusok vacsie prsia, kusok mensie brucho a kusok mensie stehna, ale tak da sa to a hlavne na tom pracujem
ako by som to...nie som spokojna ani na jedno percento.
No ale stále som na tom dosť dobre.
a čosi také ako výšku načo riešiš? ja neriešim veci ktoré nemôžem zmeniť samozrejme, chcela by som dlhé nohy ale pri 158cm je to dos nemožné jedine sa môžem snažiť obliekať tak aby to spravilo optický efekt
ttakže spoko s pridelenym materialom najsam!
niežeby som nemohla byť ešte dokonalejšia, ale som dokonalá.
toť všio, keďže sa pýtaš len na postavu a nie na celkový výzor.
ale tých druhých 50 % si neustále vtláčam pred oči, aby som to stále neriešil