videli ste to???podla mna uplne fantasticky film......jednotka sa mi sice loobila vjac dejovo ale dvojka ten tanec na konci v dazdi nemal ani najmensiu chybu uzastne
Druhé, tretie, štvrté... pokračovanie filmov alebo remaky sú na tom väčšinou oveľa slabšie než ,,originály,, a točia sa iba pre $$$$$$. JEdiný dobrý film ktorý som v poslednom čase videl bol Cloverfield.
ale bolo to dobre myslim ze tu ludia moc necekuu dej ale skor ten tanec si vsimaju ako ty co ich to bavi..a ten tanec na konci bol skvely moose bol paradny zlaty som nemohla
najviac sa mi asi lubila ta cast co tancovali na bounce.
Neznášam takéto filmy...a moje spolužiačky sú úplne namäkko z toho Chaninga či jak sa to volá...Nechápem čo na nom vidia,je viac než desivý: disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ten tanec na konci...nieco uuzasne, dokonale, perfektne...
ale bolo to dobre myslim ze tu ludia moc necekuu dej ale skor ten tanec si vsimaju ako ty co ich to bavi..a ten tanec na konci bol skvely moose bol paradny zlaty som nemohla
najviac sa mi asi lubila ta cast co tancovali na bounce.