čítali ste od neho knihu Z buicku 8? A ak áno, čo na ňu hovoríte?..Tú som čítal asi naposledy od neho, ale nejak ma neupútala..mi neprišla ako ten jeho štýl ..
@freestyler01 tej knihe treba najskor trochu porozumiet King v nej veľmi dobre opísal pocit samoty, paranoidné bludy, myšlienky malého dieťaťa, jeho strach z nepoznaného okolia... musis sa do toho kus ponorit aby si pochopil
uffff... tak to je pekné toto... ja ti neviem povedať. hlavne som ešte všetko nečítala... začala som s Pištoľníkom a ešte nedočítala. ale zatiaľ naj asi Prekliatie Salemu pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Drobec bol velmi dobry
čítali ste od neho knihu Z buicku 8? A ak áno, čo na ňu hovoríte?..Tú som čítal asi naposledy od neho, ale nejak ma neupútala..mi neprišla ako ten jeho štýl ..
Ale z toho čo som čítala tak sa mi najviac páčila Geraldova hra a poviedka Cestný vírus smeruje na sever.
Ale inak King nepatrí medzi mojich obľúbených autorov, pri iných knihách som už bola sklamaná.
pre mňa nikdy nedočítaná je Príbeh vdovy Lisey
ale mienim si to prečítať všetko xD
ale zatial čo som čítala boli výborné všetky...ale tak asi najmenej záživná bola Dolores.... ale aj tak na kinga proste nedám dopustiť
ale Cujo sa mi pacil
Zelená míľa, Cintorín zvieratiek a Tretie oko.