Pozná vôbec niekto túto knihu? Cital som ju prvy raz v aprili 2006 a spolu s pokracovaniami Novy Mesiac (New Moon) a Zatmenie (Eclipse) ju povazujem za najlepsie knihy ake som kedy cital. Zatmenie vyslo mesiac po poslednom Potterovi a zosadilo ho z prveho
ja som o tom pocul, tretia cast Eclipse bola vraj v USA uspesnejsia nez posledny potter... som to chcel na vianoce ale potom som pocul, ze je to vraj strasne babska kniha, romanca a tak, takze nic pre mna XD
Ano Eclipse bol uspesnejsi ako posledny Potter. Je pravda ze kniha je skor babska... ale cita to aj hrozne vela chalanov Vies jak baby saleju ked sa zacnes spravat ako Edward Cullen (hlavny hrdina - upir)? Alebo je tam aj dost napatia a akcie... a niektorymi hlaskami mozes oblbovat baby donekonecna
Jeej, mám doma všetky tri a zbožnujem ich, podla mna sú fantastické. Teda hlavne prvé dve sa mi páčili, trojka ma možno trochu sklamala... ale celkovo sú ozaj výborné
A súhlasím, ide hlavne o babskú knihu, a súhlasím aj s tým o Edwardovi co by som dala za takého chalana..
Prosím Vás, ak by ste niekto mali link na e-book druhej a tretej časti, hodili by ste mi ho do TS? Nikde to totiž nejdem zohnať a do tej knihy som sa úplne zamilovala
cavte ja som precitala vsetky tri casti tejto trilogie a zatial sa mi najviac paci stmivani.novy mnesic sa mi vobec nepaci lebo neznasam jacoba a v skoro celej knihe vystupuje on. a inak este otazka neviete kedy vyjde stvrty diel?
Objednane v slovencine, nakolko u nas knihkupectva bud odignorovali, ze dnes sa to zacalo predavat, alebo sa vsetko zacina zas len v Blave a k nam to pride az par tyzdnov neskor..
Ľudia, včera som dočítala Súmrak. Knihu som "zhltla" ani nie za 30 hodín, tak to sa mi ešte nikdy nestalo. Úplne som pri nej zabudla na skutočnosť. Nie som obvykle fanda sci fi ani upírskych žánrov, ale táto kniha ma tak pohltila, že sa z toho ešte stále neviem spamätať. Teraz prežívam akoby absťák, je mi hrozne smutno, cítim takú prázdnotu, akoby som sa práve rozišla s frajerom... Neviem, či to cíti alebo cítil aj niekto z vás po prečítaní tejto knihy, ale neviem, čo so sebou. Ďalšie pokračovanie zatiaľ nemám a je mi hrooozne hrooozne smutno za Cullenovcami aj za Bellou a Jacobom.
Čo vy na to? Ako to zvládate? Našli ste si medzitým nejakú náhradu alebo nie ste až takí sfanatizovaní? Lebo ja tých "ľudí" skrátka neviem dostať z mojej hlavy...
MNa neskutočne irituje, že všade kam vojdem na mňa kričia tie plagáty a ceduľky svetový bestseller. Takéto veci mi vedia pekne knihu znechutiť. Vlastne, znechutilo mi ich už niečo iné predtým (prečítajte si štvorku a zistíte presne čo). Dnes nechápem, ako som mohla aj o prvých troch povedať, že sú "fantastické" (viď koment hore, blee). Zvláštne, ako sa vedia názory meniť... Dnes to celé beriem ako ťažký brak (fanúšikovia sorry).
Ahojte,ságu Twilight som dočítala asi pred 3 dňami, 4 knihy som doslova zhĺtla za miečo vyše týždňa, to sa mi fakt často nestáva Edward je prodste vzorka ideálneho chlapa, o to ľahšie je uveriť, že nie je človek A do čerta s Jacobom,zbytočne mi v trojke zdvíhal krvný tlak...ak by si to niekto chcel prečítať v elektronickej podobe tak na tomto fóre » www.ebookforum.cz/... si ich môžete stiahnúť. Inak neviete mi poradiť nejakú romantiku podobného štýlu? Tým myslím nejakú ozajstnú lahôdku a nie trápne eroticko-romantické príbehy na 200 strán.
awww xDDD ja som si prve dve casti kupila naraz a normalne si stopla jak dlho mi trvalo precitanie xD akoze prva 7hodin a druha 6 moe maniak som do toho a o 2 tyzdne mi dojde 3kaaaa DDD aaaa tesiiim a ako keby sa dakto v mojom okoli spraval jak Edward ta sa neudrzim ako no xDD mwheheeee xDD
Prve dve casti som doslova "zhltla", priznavam, ze som na tych knihach zavisla. Cullenovci a hlavne Edward ma ocarili. Tie frazy a to ako sa Edward sprava je jednoducho uzasne, chcem ho =DD. V Belle som zase nasla niektore svoje vlastnoti. Uz sa nvm dockat tretej a stvrtej casti v slovencine.
ahojte vsetci chcem vam povedať že aj ja som závisla na všetkom čo sa tyka twilightu, nebyt mojej malej sestry tak o tom ani neviem,ale je to fakt pecka.....
uz som precitala jednotku a dvojku v slovencine a trojku v češtine a momentalne čitam štvrte pokračovanie Breaking down v SJ na nete,ale poviem vam ta je brutalne najlepsia teraz som na 32.kapitole....inak som uz vydela aj film asi 3 krat..zo zaciatku sa mi nepačil lebo je tam stale šero ale teraz ho už oblubujem,a prave si stahujem soundtracky,nasla som tam tri uplne skvele pesnicky,okrem iných...ale knihe sa nič nevyrovná takže prajem pekne zážitky pri čítaní...papa
Knihu som si kúpila včera. prečítala som ju za 10 hodín. presne. pustila som si Clauda Debussyho a nemohla som sa od nej odtrhnúť. úplne ma to unieslo. nikdy mi takto ešte kniha neučarovala, a to som prečítala kníh viac ako dosť.
nechcem aby to vyznelo detinsky, ale naozaj som sa spoznávala v Belle. tak ako jej pocity vedela vyjadriť autorka ma fascinovalo. Edward je presne ten typ muža, po ktorom piští každé dievčenské/ženské srdce. galantný, vždy prítomný keď je treba a schopný vzdať sa všetkého pre chabý ľudský cit. musím sa priznať, že som v istých momentoch ZÁVIDELA Belle.
Sága Twilight je jednou z najlepších kníh aké som kedy čítala. Dočítala som súmrak ale Nov je tiež super. Bela s tou jej nemotornostou je podarená. Ako si z nej utahuje Edward. Milujem celú knihu. Tie opisy očí, pocitov a všetkého sú úžasné. Už sa neviem dočkať kedy sfilmujú všetky diely
Twilught sága je asi najlepšia kniha akú som teda čítala...a to som dosť náročná aj keď som prečítala zatial iba prvu knihu, hned ma to dostalo NoV maju uz moji rodicia v skrini prichystany na vianoce, lebo som im furt hustila do hlavy, aby mi kupili pokracovanie stalo sa.. a ja som happy
super knihy mimochodom twilight/film a 3. a 4. kniha sa daju stiahnut na » www.uloz.to/... len zadat twilight kniha a ono sa to najde , je to v cestine ale da sa to citat
nwm ako vy ostatny ale ja som NEHORAZNE namotana na vsetkom co sa tyka twilight sagy, uz som stihla precitat 1,2 a 3 a teda bolo to uuuuuzasne...neuveritelne moc by som chcela Breaking Dawn ...momentalne ale citam midnightsun (co je vlastne prva kniha z edwardovho pohladu aaaaaaach) v anglictine ale aj tak som to zhltla dost rychlo...jednoducho bohovske a film ani nehovorim
Ja proste milujem vsetko co sa tyka Twilightu...uuuuplne...a o Robovi ai nehovorim D...preste je to uplne skvela kiha, teda vsetky...film je tiež skvelý, ale čakala som že to zahrajú trocha presvedcivejsie...keby tam dali skusenejsich herchov film by bol urcite o vela lepsi...ale aj tak bol skvelyyy
Prvú knihu som mala prečítanú za jeden deň. Dvojku tiež tak. Len trojku stále čítam, neviem aká je štvorka, ale trojka je zatiaľ najslabšia. A mimochodoom, úplne mne proti srsti postava je Jacob aj ked belle pomohol.. ale moc sa do nich stara lezie mi na nervy a Edward kto by nechcel taakého chlapa.. pravda ... fu..
ja som si teraz na narodky kupila za peniaze co som dostala, jednotku Sumrak a uz sa strasne tesim ked to zacnem citat lebo je to taka tema co mam rada aj ako film, kniha, co ma zaujima, taka tema...
Milujem Twilight. je to úžasná sága, dokonale premyslená. som ňou očarená. Mám skúškové a aj tak čítam zatmenie. waw. ale súhlasím s názorom, že je to skôr dievčenské, než pre chlapcov.
ach bože. keď to musí byť - mňa to išlo unudiť k smrti. nechcem povedať rovno, že to bol brak. prečítajte si radšej normálnych autorov napr. george orwell, salinger, remarque
cawte 1 aj 2 teda sumrak a nov som zachvilu precitala ale v sj cakam kedy bude aj zatmenie v sj vraj v marci 15 januara idem na sumrak do kina....inak nevie nahodou niekto ci v tom sumraku(film) budu vsetky 4 casti abo len sumrak a ptm budu pokracovania....inac 4.kniha je to breaking dawn ci tak niako nwm niekdo co to znamena????ja myslim ze usvit ale nejsom si ista a ked uz som taka rozkecana tak musim samozrejme povedat ako vacsina bab:EDWARD JE OCARUJUCI!!!!
hehee, tento twilightový ošial je dosť haluz, ved ja som prvú knihu mala ale pred dvoma rokmi ked tu o tom nik nesníval. Noo a teraz ma kamoška viac menej donútila si prečítať dvojku. Nejak sa do toho neviem dostať koli vlastným predsudkom o tej knihe ale strčila mi to do ruky, čo teraz mám robiť, hadam len nie učiť sa
ou a idem na film v sobotu, vraj je strašný ale budem s partiou takže sa nudiť nebudem
caute, pisem sem 1 krat a citala som si vase komentare, myslim ze mame toho spolocneho. Od kedy som bola na sumraku v kine so spoluziackami, neviem na ten film prestat mysliet a stale sa bavime iba o nom, do toho filmu a knihy som sa totalne zamilovala, nic lepsie som necitala a nevidela bolo to fakt ohromne, neopisatelne, nikdy ma ziaden film tak velmi nezaujal, bolo to proste fantasticke, len niektory herci mi tam nesedeli, aj tak sa mi najviac pacila Bella s Edwardom ako hlavne postavy
milujem twiligt...knihu i film...iked som citala este len 1 a 2 ale uz sa strasne tesim na pokracovanie...a hlavne na edwarda a bellu...dufam ze jacob uz v dalsich knihach nebude lebo ni fakt lezie na nervy..v 2 bol tak casto s bellou ze som ho znenavidela....len tam edwardovi zavadzial...boze edward je taky bohovsky...ani sa necudujem belle ze sa chce dat uhriznut,ja by som to spravila tiez keby som mala takeho pekneho chalana ako je edward...chcem dalsiu cast knihy nevie niekto stranku kde by som nasla 3 a 4 aby som si precitala?...lebo som fakt stej knihy vedla lepsie som nic v zivote necitala..je to 100-krat lepsie nez potter...
kniha je vazne super ale neviem ci by som chcela niekoho ako je edward nepaci sa mi jeho spravanie a ked som videla film ani herecke obsadenie nebolo uplne najlepsie ja by som skor brala niekoho taqeho ako je jacob a bella vo filme ju sice hra pekne dievca no nechcela by som byt ako ona ....ale kniha je vazne super niekedy som sa od nej nemohla do noci odtrhnut
K jednotke som sa dostala nejak pred rokom...v New moon sa mi zdá,že to pani Meyer-ová trochu moc preťahovala,v poslednej časti sa to vracia k napätiu,ktoré bolo v jednotke a to je dobré...celkový dojem z celej Ságy Twilight je celkom fajn ...ale takého chlapíka ako Edward by som (ne)chcela práve preto,že je taký dokonalý by som si pri ňom pripadala ako,ako...?...myslím si,že kniha je lepšia ako film
@24@34@35@40 mate uplnu pravdu seciii @24 som sa zlakla ze som to ja pisala a som si to neuvedomovala....uplne taak som prve dve casti precitala cez vikend a ked som otocila polednu stranku prisla na mna strasna debka... tak ma to vtiahlo , ked som prisla do skoly som sa nedokazala vobect sustredit a bola som nervozna co sa s nimi seckimi stane je to fakt strasne ... musim zohnat treti diel inak sa asi zblaznim... a ked sa tu uz tolko hovori o filme myslim ze je to blbe pri filme si to vobectak nevychutnas jak pri knihe. a navyse bela je krajsia. aj edward je ovela krajsi . vseci su krajsi len nevedia zohnat takych peknych hercov..najhorsie je ze nikto ich este necital a kukaju na mna jak na vysinutu ked o tom hovorim.... ale na obale by malo byt napisane :NEBEZPECNE NAVYKOVE
Na tu piatu sa nedazohnat osamoteny link Vola polnocne slnko alebo midnight sun a je to iba 12.kapitolova kniha, z pohladu Edwarda ako jednotka.
preco nie je dokoncena????Jednoducho povedane Meyerovej najlepsi kamos ju hodil na net bez copyrightu! A ona si dala zavazok, ze ju nedopise a tak sa s tym musia vsetci zmierit...ale na jej stranke sa teraz mozes docitat, ze ju urcite dopise, ale zatial na to nema naladu. Spamata sa zo zrady a dopise ju, takze len musime byt trpezlivi..povedala ze musi pockat...vraj keby teras pisala dalej tak by James vyhral a Cullenovci a Bella by zomreli a to by sa nam Twilighterom moc nepacilo....
Inak co sa mna tyka super knihy MNe sa to lepsi ecita slovensky-toto su ceske,a v kniznom vydani..ael inak pohoda Ten sumrak v knihe sa mi zda lepsi nez sfilmovani tak pa P.S.: keby to neslo stiahnut dajte vediet aktualizujem linky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
A súhlasím, ide hlavne o babskú knihu, a súhlasím aj s tým o Edwardovi co by som dala za takého chalana..
» www.navysokou.cz/detail.php?ref=...
blbé je že to majú vypredané :/
A inak ja vobec ale vobec nemam rada Jacoba >_
A jo, mat tak edwarda asi zomriem stastim a teraz ked ho vidim v tych ukazkach vo filme áááách... robert sa tam hodi very hot :S
Čo vy na to? Ako to zvládate? Našli ste si medzitým nejakú náhradu alebo nie ste až takí sfanatizovaní? Lebo ja tých "ľudí" skrátka neviem dostať z mojej hlavy...
páči sa mi to viac ako Eragon, alebo Potter.
uz sa neviem dockat ani filmu
len upozornujem ze ked toto zacnete citat tak sa od toho neda odtrhnut a zistite ze pomaly na nic ine nemyslite aspon u mne to tak je
I LOve Edward Cullen!!
uz som precitala jednotku a dvojku v slovencine a trojku v češtine a momentalne čitam štvrte pokračovanie Breaking down v SJ na nete,ale poviem vam ta je brutalne najlepsia teraz som na 32.kapitole....inak som uz vydela aj film asi 3 krat..zo zaciatku sa mi nepačil lebo je tam stale šero ale teraz ho už oblubujem,a prave si stahujem soundtracky,nasla som tam tri uplne skvele pesnicky,okrem iných...ale knihe sa nič nevyrovná takže prajem pekne zážitky pri čítaní...papa
Knihu som si kúpila včera. prečítala som ju za 10 hodín. presne. pustila som si Clauda Debussyho a nemohla som sa od nej odtrhnúť. úplne ma to unieslo. nikdy mi takto ešte kniha neučarovala, a to som prečítala kníh viac ako dosť.
nechcem aby to vyznelo detinsky, ale naozaj som sa spoznávala v Belle. tak ako jej pocity vedela vyjadriť autorka ma fascinovalo. Edward je presne ten typ muža, po ktorom piští každé dievčenské/ženské srdce. galantný, vždy prítomný keď je treba a schopný vzdať sa všetkého pre chabý ľudský cit. musím sa priznať, že som v istých momentoch ZÁVIDELA Belle.
myslím, že som našla moju obľúbenú knihu.
inac ale fakt moc milujem tu knihu...precitala som ju ani nie za tri dni
ou a idem na film v sobotu, vraj je strašný ale budem s partiou takže sa nudiť nebudem
» www.hellshare.com/225441/Isabella...
Novy mesiac
» www.hellshare.com/225437/Isabella...
Eclipse
» www.hellshare.com/240210/3.cas_Ec...
Breaking Down
» www.hellshare.com/240214/4._cas_B...
Na tu piatu sa nedazohnat osamoteny link Vola polnocne slnko alebo midnight sun a je to iba 12.kapitolova kniha, z pohladu Edwarda ako jednotka.
preco nie je dokoncena????Jednoducho povedane Meyerovej najlepsi kamos ju hodil na net bez copyrightu! A ona si dala zavazok, ze ju nedopise a tak sa s tym musia vsetci zmierit...ale na jej stranke sa teraz mozes docitat, ze ju urcite dopise, ale zatial na to nema naladu. Spamata sa zo zrady a dopise ju, takze len musime byt trpezlivi..povedala ze musi pockat...vraj keby teras pisala dalej tak by James vyhral a Cullenovci a Bella by zomreli a to by sa nam Twilighterom moc nepacilo....
A tu ich mate vsetkych 5 pokope
» dl4.upnito.sk/download.php?dw...
a heslo je www.cucaj.sk
Inak co sa mna tyka super knihy MNe sa to lepsi ecita slovensky-toto su ceske,a v kniznom vydani..ael inak pohoda Ten sumrak v knihe sa mi zda lepsi nez sfilmovani tak pa P.S.: keby to neslo stiahnut dajte vediet aktualizujem linky
ale ano suhlasim vsetko s touto ságou je brutáááálne a hlavne edward a jacob caucau
Práve si idem pozrieť film !!!