ako prvú ? carrie... ja som ju čítala ako prvú a úplne ma namotal....
alebo cell ...tá kniha je asi najmenej oblúbená medzi uznávačmi Kinga tak rpeto ako prvú... mne sa páčila...dobrá téma, zombie apocalypse a je odlišná od iných jeho kníh
inak dlho som rozoberala ako ho mám nazývať...a skončila som pri: stefn
alebo poviedky! 4 po polnoci sú skvelé! (lagolieri je niečo neskutočne úžasné!!!!! )
a raz som mala aj tak malinkú zbierku kratučkých poviedok a to až skusenejšiemu čitatelovi kingoviek lebo tá o tom satanistickom pracom stroji, exorizmus na ňom vykonavali a nakoniec ich aj tak zabil bola fakt že... absurdná
volá sa stephen, nie steven a aj ja sa pridavam k @lawey s carrie, tiez som to citala prve, uz je to dost stara kniha ale je super.. a potom postupne dalej, tie novsie knihy su strasne strasne hrube a je dobre predtym citat tie co vysli skor. ja uz to moc necitam, hlavne vecer, lebo sa bojim
@vodkaandvogue@elenari ja som dávnejšie čítal jeho životopis a myslím že priatelia ho normálne volali Steven a aj autorka toho životopisu o ňom tak písala.
a k téme. Je to jedno, prečítaj jednu a budeš chcieť všetky
ja som prvú čítala hmlu, taká zbierka kratších poviedok (okrem hmly, tá je napol knihy)... ak ťa aj niečo nezaujme, môžeš skúsiť inú poviedku. fajntoje.
Geraldova hra a Drobec boli také pohodičky a tiež podpaľačka,kliadba,mobil a carrie. Misery by som si nechala na neskôr, tá kniha sa mi zdala dosť náročná. Dievča, ktore malo rado Toma Gordona som dočítala na 4. krát a až na konci ma to začalo baviť. Pokiaľ ide o Temnú vežu, to je super čítanie. A aj tie povietkové knihy sú fajn na také ľahšie čítanie. A príbehy vdovy Lisey....... začala som ju čítať asi 5krát a nikdy som sa nedostala ani do štvrťky, tá kniha ma proste nevie chytiť.
Ja mám od neho najradšej tieto: It, The Shining, Under the Dome, Lisey's Story, ale aj kopu iných.
Ak sa chceš dozvedieť viac info o S. Kingovi, tak tu: » on.fb.me/19TRVUU...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som od neho ako prvú čítala Under the Dome
alebo cell ...tá kniha je asi najmenej oblúbená medzi uznávačmi Kinga tak rpeto ako prvú... mne sa páčila...dobrá téma, zombie apocalypse a je odlišná od iných jeho kníh
inak dlho som rozoberala ako ho mám nazývať...a skončila som pri: stefn
a raz som mala aj tak malinkú zbierku kratučkých poviedok a to až skusenejšiemu čitatelovi kingoviek lebo tá o tom satanistickom pracom stroji, exorizmus na ňom vykonavali a nakoniec ich aj tak zabil bola fakt že... absurdná
a doma mám ešte svedectvo, osvícení, to
a idem to čítať, akosi som sa k tomu nedostal
a k téme. Je to jedno, prečítaj jednu a budeš chcieť všetky
Ak sa chceš dozvedieť viac info o S. Kingovi, tak tu: » on.fb.me/19TRVUU...