Len taká debilná otázka všetci s ami vždy smejú, keď štikutám, a do toho sami urobí akokeby vzlik prosto taký čudný zvuk mama sa mi smeje, spolužiačky...
zadrzat dych ale tak ze plucami je treba tlacit na branicu ...stikutka je vlastne nieco ako krc v branici - cize moze byt ked sa velmi najes alebo sa smejes
buď zadrž dych, alebo sa napi...niekto tvrdí, že aj naľakanie pomôže, ale to je hovadina ...á mne občas pomohlo dať si za lyžičku cukru pod jazyk ..fakt!
ja milujem keď sa mi zaštikutka to je taký smiešny zvuk, že sa na ňom smejem ja a celá trieda sa obzrie, čo za zviera to v triede je ...
ale u mňa sa to spraví raz, alebo dva krát ... ale najviac milujem, keď sa rehocem na plné kolo, štikutne sa mi a potom sa smejem na tom, že to bolo počuť na celé námestie
no keď som bol malý, tak sa mi to stávalo často a nevedelo to dlho prestať... a najčastejšie mi pomáhalo piť v predklone ...
@lesush ja sa smejem kazdemu kto stikuta, lebo sama stale stikutam jak blba co uz ani nevnimam, ked sa ma niekto opyta ,, to co bolo? " takze rady idem citat aj ja ... len skoda, ze ja nemam normalnu stikutku, ze stikutam stale aj 5 minut ale len take ze ,,stikut,, za hodinu a potom zase
hmm... raz dávno som to niekde počula... len ťažko mi to je opísať slovne. proste pod nosom musíš nájsť ten správny bod a ten zatlačiť. na pár sekúnd, a prejde... moc som toho nevygúglila, ale v tejto diskusii predposlený príspevok.
ono ja to poznám tak, že vlastne pri oboch nosných dierkach, keď si nahmatáš, také ako keby priehlbinky, a tie súčasne zatlačíš... viackrát som to skúšala, kým som našla ten správny bod, ale zaberá to. stlačím, raz sa zhlboka nadýchnem, a už viac neštiknem
@lesush nehovorim ze rady inych su zle, ale podla mna zide zadrzanie dychu ci pitie vody ti nepomoze......ale toto zabera to robim aj ja.......asurodenci si dali od mna povedat a funguje to aj u nich takze je to overene :kavova lyzicka krystaloveho cukru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alebo
napi sa dole hlavou
alebo som počul,že treba vypiť pohár vody, ale tak,že si ho priložíš k hornej pere,keď si zohnutá a tak piješ,no nikdy som to osobne neskúšal...
2, zevraj nadbytok vzduchu pod branicou, ked nieco rychlo zhltnes, s bublinkovych veci, z alkoholu
mne keď sa štikúta, tak dýcham veľmi zhlboka až do brucha a stačí okolo 5 takých nádychov a výdychov a prestane to
1.Niekto ťa nastraší
2.Piť vodu
3.Hore ruky zadrž dych
4.Dýchaj pomaly a nemysli na štikutanie
(to aspoň mne pomáha-trošku)
ale u mňa sa to spraví raz, alebo dva krát ... ale najviac milujem, keď sa rehocem na plné kolo, štikutne sa mi a potom sa smejem na tom, že to bolo počuť na celé námestie
no keď som bol malý, tak sa mi to stávalo často a nevedelo to dlho prestať... a najčastejšie mi pomáhalo piť v predklone ...
» blog.sme.sk/diskusie/120853...
ono ja to poznám tak, že vlastne pri oboch nosných dierkach, keď si nahmatáš, také ako keby priehlbinky, a tie súčasne zatlačíš... viackrát som to skúšala, kým som našla ten správny bod, ale zaberá to. stlačím, raz sa zhlboka nadýchnem, a už viac neštiknem