neviem no, ale kazdy den zrejme, aj viackrat. ved by ma nohy boleli, keby nebolo tej stolice! ale niekedy som na gauci alebo tak, takze vtedy stolicu neriesim
ludia ludia.... len dobre si to vsimajte, teraz hovorim z vlastnej skusenosti - dobre pozorujte aku mate stolicu! A to myslim uplne smrtelne vazne. Ja s nou mam problemy a obaval som sa najhorsieho, nastastie to jeden velmi dobry odbornik na nadorove ochorenia vylucil.
A hlavne nebojte sa ist za lekarom! To je to najhorsie co mozete urobit ak to predlzujete a potom pojdete ked uz bude neskoro. Verte mi.... život je tak drahy, ze nestoji si to pokazit nejakym zanedbanim. Nech uz mame akykolvek zivot, vazme si aj to zakladne - ze ho mame.
najlepsie sa vyserem rano potom po huleni a dobrom zradle , ale rano to byva velke vzprazdnenie, ked robim serem raz za den , proste makam a nemam sa cas ani vysrat
mne zas spolužiak rozprával, že boli niekde v zime uprostred lesa na chalupe a bola tam kadibúda tak dalej medzi stromami. vraj išiel spokojne uľaviť črevám a z tej diery (latrínovej) vyliezlo nejaké malé lesné zvieratko s krikom sa vrátil na chatu a potom všetci chodili do lesa do snehu
Môj kamoš raz mal dosť vyppité a bol u nás, po 15-ich minútach vyšiel zo záchodu so slovami, aby sme mu dali gumenné rukavice lebo si chce vyzbierať z mise eurá ktoré vysral nejak zabudol, že v zadnom vrecku mal 4 eurá.
ou, no asi na tom nie som dobre, keď raz za až niekoľko dní... mávam s tým aj problém občas - kŕče, snažila som sa aj pozmeniť stravu, ale zabúdam na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@gwendolyn veľmi veľkú
niekedy aj týžden nič a niekedy stále
poznám
a že ako často? podľa toho čo jem a pijem a či mám nervy
A hlavne nebojte sa ist za lekarom! To je to najhorsie co mozete urobit ak to predlzujete a potom pojdete ked uz bude neskoro. Verte mi.... život je tak drahy, ze nestoji si to pokazit nejakym zanedbanim. Nech uz mame akykolvek zivot, vazme si aj to zakladne - ze ho mame.
Najdlhšie som nesral myslím že 4 dni, ale to som bol vtedy v nemocnici...
a jasné, že ak je to už na nevydržanie, dobrý je každý záchod, ale aspoň čo som sa stretla s názormi, všetci preferujú ten domáci
mne zas spolužiak rozprával, že boli niekde v zime uprostred lesa na chalupe a bola tam kadibúda tak dalej medzi stromami. vraj išiel spokojne uľaviť črevám a z tej diery (latrínovej) vyliezlo nejaké malé lesné zvieratko s krikom sa vrátil na chatu a potom všetci chodili do lesa do snehu
odvtedy sa pre istotu vyhýbam takým miestam ...
Raz za deň
Môj kamoš raz mal dosť vyppité a bol u nás, po 15-ich minútach vyšiel zo záchodu so slovami, aby sme mu dali gumenné rukavice lebo si chce vyzbierať z mise eurá ktoré vysral nejak zabudol, že v zadnom vrecku mal 4 eurá.
Ale aj tak som prekvapená zakladateľkou ankety
čo neserieš poriadne?
Proste viem si predstaviť všeličo, ale pri tejto predstave mám akýsi blok a nie som ani zdaleka sám, je to proste taká záhada
K téme, raz za deň.