Myslite si, ze je lepsie pomale jedenie umelecky nalozenej porcie jedla pri stole s peknym obrusom?? Alebo tlacenie do hlavy hamburgera pocas behu na bus??
Blba otazka podla mna. Niekedy proste nemam cas aby som si sadol za stol a jedol normalne, ked sa ponahlam tak sa ponahlam a pocas behu na bus zozerem hamburger a bodka.
Áno´áno... záleží od situácie. Pokiaľ si doma tak môžeš jesť hoci aj zo zeme Ale pokial si na nejakej oslave alebo podobne tak by sa patrilo jesť slušne...
Nechapem vyznam tych uplne nóbl reštík. Pridete tam, krasne vas casnik usadi, objednate si a donesu vam nieco, co sa na jedlo ani nepodoba a mnozstvom uz vobec nie. Zacalujete tazke prachy a celi vyteseni idete domov.
Naposledy, keď som bol v takej nóbl reštaurácii, tak hneď ako som prišiel domov som si dal ešte jeden obed, lebo som sa skoro vôbec nenajedol (mal som polievku, hlavné jedlo a dezert a nápoj).
Zas az take strasne male porcie v tych restikach nedavaju Treba len vediet kam ist a da sa najest slusne a poriadne - naposledy som tak bol v restika co patri k 5hviedzickovemu hotelu a ceny boli prijatelne (nic extra predrazene) a porcia normalne som sa dobre najedol (a ja sa len tak nenajem z nicoho .
Btw najlepsie restiky su cinske a japosnke Za malo penazi sa z jednej porcie najedia aj 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale mne moc nezalezi na tom ako to vypada.
Btw najlepsie restiky su cinske a japosnke Za malo penazi sa z jednej porcie najedia aj 2
milujem nové jedlá keby som mohol jedol by som každý den niečo iné (nesmiem zabudnúť slovenký vyprážaný syr s americkými zemjakmi a tat.)