Kámo dajú ti fet (náladovka) z ktorého lietaš po chodbách jak batman. Potom ti jebnú injekcie do úst, ale ty to vnímaš ako magické tyčinky, čo ťa ešte viac sfetujú a preto sa tešíš. Nakoniec príde pán doktor (každý doktor na náladovke vyzerá ako Nicolas Cage, to bez debaty), vopchá ti niečo ako predlženú ruku do pysku a urobí "Not the Bees!!!" impression a je po všetkom.
Potom len prídeš domov a máš pocit ako keby si včera vypil liter Tesco Whiskey a dostal cez hubu od Mike-a Tysona...
mne neťahali, ale rovno rozrezali ďasno a vybrali tak
ale ak ťa zaujíma aj to:
vcelku v pohode, len sa tam dlho čaká, pozerá sa na teba kopa študentov (lebo fakultná nemocnica) a dosť možné je, že ťa aj zašívať bude nejaký študent
a inak potom si nakúp analgetiká (acylpyrín by sa ale tuším nemal) a priprav sa na to, že nasledujúcich pár dní budeš na kašičkách
(plus je dobré mať nachystaný nejaký studený obklad v mrazáku, menej opuchneš a budeš trpieť menej
ale pri samotnom zákroku necítiš nič, možno tak tú kovovú vec, kt. ti budú držať otvorené ústa
a potom všetku tú krv, čo ti bude z rozrezaného ďasna vytekať
Na stomatochirurgii som bola už 2 alebo 3x (nepamätám)
Najprv som sa bála, no zbytočne, lebo to vôbec nebolí, nič strašné to nie je, len sa nepozeraj aké náradie používajú
A ani na druhý deň som ešte nemala bolesti
Len ti ústa napichajú a budeš cítiť počas "zákroku" tupú bolesť, ale je to príjemné celkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Potom len prídeš domov a máš pocit ako keby si včera vypil liter Tesco Whiskey a dostal cez hubu od Mike-a Tysona...
ale ak ťa zaujíma aj to:
vcelku v pohode, len sa tam dlho čaká, pozerá sa na teba kopa študentov (lebo fakultná nemocnica) a dosť možné je, že ťa aj zašívať bude nejaký študent
a inak potom si nakúp analgetiká (acylpyrín by sa ale tuším nemal) a priprav sa na to, že nasledujúcich pár dní budeš na kašičkách
(plus je dobré mať nachystaný nejaký studený obklad v mrazáku, menej opuchneš a budeš trpieť menej
ale pri samotnom zákroku necítiš nič, možno tak tú kovovú vec, kt. ti budú držať otvorené ústa
a potom všetku tú krv, čo ti bude z rozrezaného ďasna vytekať
Najprv som sa bála, no zbytočne, lebo to vôbec nebolí, nič strašné to nie je, len sa nepozeraj aké náradie používajú
A ani na druhý deň som ešte nemala bolesti
Len ti ústa napichajú a budeš cítiť počas "zákroku" tupú bolesť, ale je to príjemné celkom