jasné, veď niet nad to, keď si v lidli vyzujem prepotenú topánku a začnem v nej loviť tie centíky a ľudia v rade za mnou odpadavajú od smradu
pred zlodejmi pomôže dávať si pozor, mne ukradli len raz v škole mobil (moja chyba a viem kde som ju spravila) a to som chodila na diskotéky a do rôznych podnikov.. zatiaľ čo mame ukradnú minimálne raz ročne peňaženku v nejakom obchode
ked idem na festival alebo tak... obciansky si davam do boty a cast peniazí mam v takom vrecku tiez v bote ..je to niekedy haluzne tak vyberat peniaze ale ...predsa musim sa potom nejak dostat domov ,treba mat nejaku rezervu pre pripad nudze
Ja raz, v ponozke to som sama cestovala z Prahy do Nitry, do Nr prisiel bus o 4 rano, pripoj, kam som vtedy potrebovala isiel az o 6. 2 hodiny uplne sama na tom opustenom nastupisti, nic tam nebolo otvorene, to som ani nedychala pomaly od strachu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pred zlodejmi pomôže dávať si pozor, mne ukradli len raz v škole mobil (moja chyba a viem kde som ju spravila) a to som chodila na diskotéky a do rôznych podnikov.. zatiaľ čo mame ukradnú minimálne raz ročne peňaženku v nejakom obchode