Ahojte .. strašne stresujem v septembri nastupujem na Obchodnú akadémiu a idem tam sama proste tam nikoho nebudem poznať z nových spolužiakov..ako budem vedieť kde mám triedu? z tejto otazky mam stresy už teraz alebo ako na mna budu reagovať spoluži
Tak, väčšinou býva pri stupe prvého septembra napísaný rozpis tried, čiže toto by som akosi neriešil a myslím si, že nebudeš jediná, čo tam nebude nikoho poznať.
jebe ? Neplaš sa, na strednej sú to poväščinou ľudia čo už niečo v hlavé majú a pokiaľ niesi nejaký slabší, retardovaný, spomalený alebo neviem aký iný jedinec...tak ťa budú brať Rozhodne sa toho neboj
Aj ja stresujem ale je mi jasné že nemám prečo no aj tak to robím tiež stále rozmýšlam aké to bude ako nájdem triedu, akých budem mať spolužiakov, kam si sadnem a pod. nie si jediná tak klud
práveže to že ma tam nikto nebude poznať má vela plusov, pretože tu si ma ludia pamätajú od detstva, pamätajú si každú hovadinu čo som spravila a v ich očiach som potom taká stále.. Kdežto na strednej kde ma nikto nepozná o mne ludia nebudú mať predsudky na základe toho aká som bola a čo som kedysi robila ..
Jezis a co, ani ja som nikoho nepoznala ked som sla na strednu. Vsak tam prides dakde pred skolu a tam budes vidiet kde sa zhromazduju ziaci...a urcite tam budu s dakymi tabulami abo co stat profaci s nazvami odborov. A ked nie, tak sa popytas dakoho.
Ja som sa cítil pred rokom tak isto , šiel som tam sám a takmer nikoho nepoznal .No akonáhle sme prišli do triedy všetci sme boli okamžite super partia a trvá to doteraz (až na pár výnimiek)
aj ja v septembri nastupujem na strednú a už sa teším, lebo ideme tam viacerí z našej školy aj cez net poznám viacerých napíš do nejakej udalosti na FB, nech sa ti dakto ozve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a btw ani oni sa nebudú poznať, tak čo robíš pičoviny?
v septembri asi pôjdete na nejaký adaptačný oný, kde sa spoznáte
a to nemáte nejaké slávnostné zahájenie? kde sa aj zhromaždíte pri triednej, ako vám povedia
@4 presne tak...
Nič sa neboj dievča....stredná je najlepšia akú kedy zažiješ
@ja8anonym hoď sa do kludu nemáš sa čoho báť
A tak ber to tak, že na strednej sa trochu vytriedia ľudia podľa toho čo ich baví a minimálne už nie sú takí sprostí ako dáki siedmaci.
Ale náhodou ja sa teším