ja som sa najviac bal z jednej casti serialu, ked som mal asi 6-7 rokov, tusim , ze sa volal Skypi ci jak..o takej kengure to bolo...a z jednej casti som mal dost dlho nocne mory...na davali to tusim v nedelu doobeda ako pre deti...
je ich viac ale teraz ma napadá, ako som sa pred pár rokmi v noci skoro posral od strachu pri Cintoríne domácich zvierat hororová klasika, ktorá ma vtedy vystrašila na smrť
No v detstve som mal dosť strach asi z Chuckyho (tá babika čo vraždila ), ešte teraz dakedy keď vidím bábiku z klipkavými očami tak mi prejde mráz po chrbte A tiež som mal nervy z tej zvučky z AKTA X :d
no ja som sa asi najviac bál pri filme OKO. Originál japonský či z kadial to bol. Tam boli niektoré scény také, že som to pozeral v kine, kamarát z tadial ušiel a ja som to dopozeral, a potom som to ešte pár krát mal pozerať, ale nedaloooo sa. Som nemohol ani len zvuk počúvať. Ešte doteraz mám zimomriavky z toho, ked si spomeniem na jednu scénu a to bolo asi 6 rokov dozadu, alebo tak nejak....a samozrejme aj Kruh - to bola pecka
jednoznacne skoro vsetky sikmooke horrory tie maju v sebe nieco viac ako obycajne takzvane strasidelne filmy, este som sa dost dosieral pri hrani Silent Hill 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
jak môže byť niekto taký ******* ?
ale neee...myslim ze pri ziadnom
Nebol ten masaker v Texase?
Ale ked som mal okolo 9-10 tak som nemohol ani zaspat z takych filmov ako
Votrelec, vikingovia a ine...
no to som sa aj ja bála...
Myslím, že myslela niečo iné
preco?
lebo tento zaber sme na intraku pozerali dokonala najmenej 100krat a to vobec neprehanam..
a este hodinu po filme sme rozvaleni na posteliach lapali po dychu co sme sa nevedli prestat smiat. to musite zazit
a coho?
ze to zle skonci a niekoho budeme musiet brat do nemocnice .-)
a teraz..no asi pri Exorcizme emily Rosovej...