Ahoj, prednedávnom som hľadala len tak zo zvedavosti nejaké stránky na spôsob ČSFD, lenže o knihách. Niečo také, kde by boli rôzne komentáre ku knihám, recenzie a tak... Zopár som ich objavila, ale mali buď škaredý neprehľadný dizajn, alebo obsahovali mál
@rischo No tak to ti teda pekne dakujem Asi pol roka som nezalozila ziadnu diskusiu ani anketu, bo mi nic zaujimave nenapadlo a tak som sa potesila, ze toto ma ozaj zaujima, aj ze by to mohla byt fajn tema, tak preco nie. Inspirovala ma aj predchadzajuca diskusia. Ale vidim, ze som sa mylila.
Napriklad hladam nejaku anglicku databazu knih, bo som si myslela, ze tam by mohlo byt vela zaujimavych recenzii a tak, lenze ziadnu taku stranku som nenasla (co mi pride dost zvlastne), tak som si myslela ze tu mozno niekto taku pozna napriklad
A naco je potom podla teba kategoria Zaujimave weby? Tak nech sa rovno ta kategoria zrusi. Viem, ze som to zaradila do Literatury, ale prislo mi ze je to jedno. Okrem toho, reklama by to bola, keby som s tou stranku mala nieco spolocne, nie? Ale ja s nou vobec nic spolocne nemam, len to ze ma asi pred mesiacom zaujala.
zaujimava tema to je len tu prezentujes web stranku aj ked nemas s nou nic spolocne tak jej takto robis reklamu ale ked je kategoria "zaujimave weby" ako vravis tak sa ti ospravedlnujem. nevedle som ze aj taka kategoria tu je tak este raz prepac uznam chybu ked nemam pravdu..mier s tebou
Ak vieš po anglicky, fajný je www.amazon.com ... Tam je najviac recenzií. Je to síce kníhkupectvo, ale recenzií je tam hojne a tie kvalitne hodnotené sú aj pomerne detailné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Napriklad hladam nejaku anglicku databazu knih, bo som si myslela, ze tam by mohlo byt vela zaujimavych recenzii a tak, lenze ziadnu taku stranku som nenasla (co mi pride dost zvlastne), tak som si myslela ze tu mozno niekto taku pozna napriklad
A naco je potom podla teba kategoria Zaujimave weby? Tak nech sa rovno ta kategoria zrusi. Viem, ze som to zaradila do Literatury, ale prislo mi ze je to jedno. Okrem toho, reklama by to bola, keby som s tou stranku mala nieco spolocne, nie? Ale ja s nou vobec nic spolocne nemam, len to ze ma asi pred mesiacom zaujala.
Tak mi to zmazte, prosim.
Ak sa to rozrastie, bude to super! Díky za tip.
mne sa najviac páči toto, ale škoda, že to museli spoplatniť, lebo nemajú dotácie :/
@nemysliacitvor @leiasolo jéj, tak som rada