ahojte..mam taky jeden maly problem..vzdy rano ked sa zobudim mam strasne strapate vlasy.. ked si ich ocesem,tak je to este horsie a preto si vlasy musim kazdy den zehlit..poznate nejake rady alebo nejake pripravky ktore by mi pomohli?? dakujem
ja mám ráno to isté... ale začala som si po každom umytí dávať tužidlo a sprej gliss kur. odvtedy už tento problém nemám a keď sa objaví, tak si na háro len nastriekam vodu a rozčešem
Jejda, tým žehlením ich ešte viac vysušuješ a strapatíš. Skús pridať do starostlivosti regeneračné masky. Používajú sa ako masky na pleť, raz za týždeň alebo dva, podľa stavu vlasov nanesieš, necháš pôsobiť a opláchneš. Aplikuje sa miesto kondicionéru. A super vec je suchý olej na vlasy. Ja milujem Dove Pure Care Dry Oil, krásne voní a stačí iba malinká kvapka, takže mi fľaška vydrží asi do dôchodku Je veľmi príjemný. Dávam si ho hlavne na rozježené konce, mám postupne ostrihané vlasy, krásne ich uhladí, dostanú lesk a vyzerajú zdravšie. Držím palce, snáď tiež pomôže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
len potom je to na tých vlasoch vidieť.... ale asi najlepšie riešenie,niaká zaťahovačka ešte ... a ideš
.. ostrihať/podstrihnúť + gliss kur (ten sprej) - to pomáha mne